Hospitalsdirektør om Sabroe-kritik: 'Han har fat i noget'

Oven på Morten Sabroes hårde kritik af Hvidovre Hospitals hygiejne, tog Ekstra Bladet ud for at tjekkede op på rengøringen. Hospitalsdirektør for Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, siger, at der er noget om snakken. SE ANDRE PATIENTERS MENING HER.

(Foto/redigering: Kristian Hansen/Martin Ekelund)

- Så skulle jeg på toilettet. Jeg åbnede døren. Der stank af urin. Der var blodpletter på sædet og på gulvet. Der var lort i tønden. Sådan skriver forfatter og journalist Morten Sabroe om et toilet på Hvidovre Hospital.

Se også: Forfatter efter hospitalsindlæggelse: Fy for helvede en svinesti

Morten Sabroe var for nyligt indlagt på hospitalet, og han er ikke alene i sin kritik. Debattør Jeppe Morgenthaler har også dårlige erfaringer med det omdiskuterede hospital.

Hospitalsdirektør for Hvidovre Hospital, Torben Mogensen, kan nikke genkendende på hovedet til Sabroes kritik.

- Der var gjort ualmindeligt dårligt rent den dag, fortæller hospitalsdirektøren.

Han siger, at rengøringsdamen, der var på job den dag, ikke havde gjort sit arbejde godt nok. Derfor klagede Torben Mogensen til det firma, som de har udliciteret rengøringen til.

SE HVORDAN RENGØRINGEN ER I DAG I KLIPPET OVEN FOR

- Vi skal have noget tid, for at se om det har hjulpet, fortæller Torben Mogensen. Derfor håber han også, at patienter og pårørende vil gøre opmærksom på, hvis rengøringen på Hvidovre Hospital ikke er god nok.

52 kommentarer
Vis kommentarer