Hudløst ærlig mor får stor ros for opslag: Vi har lige haft 'forældre-sex'

En 32-årig mor beretter humoristisk og ærligt om sit og kærestens sexliv med fire børn i huset

32-årige Constance Hall fortæller meget ærligt om sit sexlivi et Facebook-opslag, der er gået viralt. (Foto: Constance Hall/Facebook)
32-årige Constance Hall fortæller meget ærligt om sit sexlivi et Facebook-opslag, der er gået viralt. (Foto: Constance Hall/Facebook)

På sin blog ’The Not So Secret Life of Us’ er Constance Hall fra australske Perth til sine følgeres store begejstring altid ærlig - grænsende til brutalt.

Et nyt opslag på den 32-årige bloggers Facebook-side har dog fået en del mere opmærksomhed end sædvanligt.

Her fortæller Constance Hall, som trods sin unge alder er mor til et sæt tvillinger på et år og to andre børn på henholdsvis 4 og 6 år, om, hvad der sker med et pars sexliv, når de bliver forældre med stort F.

Se også: Fik ikke sin vare og klagede til webshop: Se deres flabede svar

Opslaget er på bare tre dage gået viralt og er blevet delt over 34.000 gange.

’Vi havde ”forældre-sex” i går. Ved I, hvad forældresex er, det er de 3,5 minutter, man får mellem bleskift og madlavning’, indleder den ærlige og ret humoristiske blogger-mor sit opslag.

Samfund - 8. jan. 2016 - kl. 13:40 Lokomotivfører overrasker sine passagerer: 'Hele toget smilede'

Herefter beskriver hun, hvordan man typisk indser, at der er gået en måned siden man sidst havde sex, og hvordan man skarpt bemærker de få øjeblikke, hvor samtlige børn er distraheret nok til, at man stille kan fordufte i de pågældende 3,5 minutter.

Se også: Scanningsbillede giver koldt gys: Kan du se, hvad der er galt?

’Det er, når din mands forførelses-taktik består i at pege med én finger mod soveværelset og den anden hånd på hans pik’ skriver Constance Hall, der samlet set kalder hele scenariet for ’temmelig romantisk med tegnefilms-stemmer i baggrunden, velvidende, at det er forbi, så snart lyden af reklamer tager over.

Se hele opslaget her:

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies...

Posted by Constance Hall on Tuesday, 5 January 2016

På sin blog beskriver den unge mor sin familiære situation sådan her:

’Jeg ved ikke, hvorfor eller hvordan jeg endte op med fire børn, det var aldrig min intention at få fire af dem, hvem fanden vil have fire af dem. Jeg er kun 32, alt, hvad jeg ville have var en flaske vin og en lækker kæreste’.

Se også: Mor hylder Jysk-ansat der hjalp bræksyg søn: ’Hun var guld værd’

Men, skriver hun, det var det hele værd:

’Hvad vi vil have og hvad vi får er to forskellige ting. Nogen et eller andet sted så mig som en passende turguide for disse fire børn… fire af de bedste og mest reelle lærere, jeg nogensinde har mødt’.

Kan du genkende Constance Halls billede af ”forældre-sex”?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen