Hun blev skældt ud for at amme sin søn: Så hævnede hun sig på genial vis

Amerikansk kvinde fik hadefulde bemærkninger, fordi hun ammede sin søn, mens hun stod i en lang kø i Disneyland - men den der ler sidst, ler bedst

Brittni ammer her sin 10 måneder gamle søn i Disneyland i USA. (foto: Facebook)
Brittni ammer her sin 10 måneder gamle søn i Disneyland i USA. (foto: Facebook)

Når man er sulten, så er man altså sulten. Sådan havde den amerikanske kvinde Brittni Medinas 10 måneder søn Micah det også, da Brittni  for nylig stod i en lang kø sammen med sin baby og sin anden søn Jeremiah samt sin ægtemand i forlystelsesparken Disneyland i Los Angeles. Micah krævede sin mors mælk, og som en god mor ammer man selvfølgelig sit barn, når barnet er sultent.

Men det faldt altså ikke i god jord hos mange andre i køen, heriblandt et par sure damer, der nærmest hadefuldt bad Brittni om at forlade køen og gå hen og amme sit barn i et af forlystelsesparkens toiletter.

Brittni lod sig dog ikke skræmme af de brystforskrækkede kvinder, men valgte i stedet en mere offensiv taktik. Hun bad nemlig sin ægtemand om at tage et billede, mens hun ammede Micah. Og Brittni  sørgede for at stille sig i køen, således, at man i baggrunden kunne se de to sure damer, der havde klaget over hendes amning.

Brittni lagde efterfølgende billedet ud på facebook-siden 'Breatfeeding Mama Talk', hvor ammende mødre deler deres erfaringer omkring amning. Og her blev opslaget lynhurtigt en viral succes med hele 9,3 tusinde likes og 1403 delinger samt et hav af kommentarer, der for størstedelens vedkommende helt klart støttede op omkring Britneys ret til at amme sin søn. Historien spredte sig også lynhurtigt til en lang række medier, heriblandt tv-stationen NBC.

Brittni har til mediet Unilad forklaret, at hun er yderst tilfreds med de reaktioner, hun har fået på sit facebook-opslag. Konklusionen må således være: Den der ler sidst ler bedst. Som en lille finurlig detalje kan det i øvrigt oplyses, at Brittni har tatoveret begge sine sønners navne på sine bryster.

I facebook.opslaget siger Brittni blandt andet, at hun ikke tog billedet for at skabe opmærksomhed omkring sig selv, men tværtimod for at skabe opmærksomhed omkring, at ingen kvinder burde blive skammet ud for at amme deres baby.

I en opdatering til opslaget skriver Brittni også:

- Bryster er ikke seksual-objekter. Hvis man ikke kan forklare sine børn, at en baby er ved at få mad, er det altså ikke mit problem, siger Brittni og tilføjer om selve billedet:

- Selve billedet er ikke det bedste, der er taget af mig. Men jeg elsker det, fordi ikke alle mor-øjeblikke er glamourøse.

I en tredje opdatering afslører Brittni i øvrigt, at billedet er nået frem til en af de sure damer i baggrunden. Et familiemedlem skrev nemlig til Brittni og forklarede, at hun skammede sig over sin tantes opførelse.

 

 

 

 

 

 

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen