Hun drikker 30 æggehvider om dagen: Sådan ser hun ud nu

51-årige Pamela Hunt fra England forandrede sig fra at være en naturligt tynd kvinde til at være et decideret muskelbundt

Hun er blevet et muskelbundt ved at drikke 30 æggehvider om dagen. Se flere billeder af stærke Pamela nede i artiklen.(Foto: Ritzau Foto)
Hun er blevet et muskelbundt ved at drikke 30 æggehvider om dagen. Se flere billeder af stærke Pamela nede i artiklen.(Foto: Ritzau Foto)
Følg Samfund

Mange husker måske den berømte film 'Cool Hand Luke', hvor Paul Newman i rollen som Lucas æder 50 æg på en time i forbindelse med et væddemål. Men i virkeligheden verden er der også en kvinde, der går ganske æg-amok oven i købet frivilligt. Hun drikker nemlig 30 æggehvider om dagen.

Det drejer sig om den 51-årige britiske Pamela Hunt, der ifølge nyhedsbureauet SWNS drikker de 30 æggehvider dagligt for at få større muskler i forbindelse med, at hun træner bodybuilding.

Pamela Hunt var overhovedet ikke interesseret i nogen form for træning og var naturlig tynd, før hun for nogle år siden flyttede til Spanien, hvor hun forelskede sig i den personlige træner Ray på 59 år, som hun nu er blevet forlovet med. Pamela blev dog hurtigt interesseret i Rays intensive træningsliv og begyndte at misunde hans meget muskuløse krop. Så derfor begyndte hun også at dyrke bodybuilding og løfte vægte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pamela Hunts ekstremt muskuløse krop. (Foto: Ritzau Foto)
Pamela Hunts ekstremt muskuløse krop. (Foto: Ritzau Foto)
 

Tog seks kilo på i ren og skær muskler
Pamela fandt dog hurtigt ud af, at hun kun mistede kropsfedt uden samtidigt at få større muskler lige som Ray, der ejer et fitness-center i Spanien. Ray foreslog derfor, at Pamela begyndte at drikke æggehvider, som hun skulle blande med banan-protein-pulver for at gøre det lettere at drikke æggehviderne.

Den usædvanlige diæt, der er fuld af proteiner forandrede lynhurtigt Pamelas krop og gjorde den meget mere muskuløs. Fra at være en ganske naturlig tynd kvinde er hun nu et muskelbundt, der har taget 6 kilo på i ren og skær muskler. Pamela vejede 59 kilo, men vejer nu 65 kilo.

Pamela Hunt er ekstremt stolt af sin nye muskuløse krop, og hun hævder selv, at 20 procent af forandringen har noget at gøre med træning, mens de 80 procent skyldes de 30 æggehvider om dagen.

Jeg brød mig ikke om lugten af æg
Til SWNS fortæller Pamela således:

- Den styrke jeg har nu er nærmest utrolig. Da Ray først forslog, at jeg skulle drikke æggehvider, var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte også, at det lød lidt ulækkert. Det tog mig et stykke tid at vænne mig til det, fordi jeg i starten var lidt frastødt af lugten fra æggene. Men nu er det altså blevet meget lettere for mig, siger Pamela og tilføjer, at hendes kropsfedt på kun et enkelt år er reduceret fra 19,9 procent til 12,1 procent.

Som et eksempel på, hvor meget Pamelas muskelstyrke er øget, fortæller hun også, at hun før sin æggehvide-kur ikke engang kunne tage en enkelt armbøjning.

96 armbøjninger
- Nu laver jeg 8 gange 12 armbøjninger i en enkelt trænings-session på 1½ time. Altså 96 armbøjninger, fortæller Pamela stolt.

Den 51-årige britiske kvinde fra Newmarket i Suffolk i England, der nu har slået sig ned i Spanien, føler sig nu mere ung og fuld af energi.

- Jeg vil gøre det her resten af mit liv. Både Ray og jeg ønsker at fortsætte med at være aktive og sunde, også når vi bliver ældre.

- Da jeg flyttede til Spanien for seks år siden, tænkte jeg aldrig på, at alt det her ville ske. Og nu dyrker jeg bodybuilding og er blevet forelsket. Og oplevelsen har i øvrigt også gjort mig stærkere mentalt.

På Facebook præsenterer Pamela Hunt sig i øvrigt således:

- Engelsk tatoveret bodybuilder, der udlever drømmen i Spanien. Forlovet med Ray. Mor til tre katte og tre hunde.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT