Hun droppede alkohol: Se hendes krops voldsomme forvandling

Hun tabte sig 19 kilo ved stoppe med at drikke alkohol og gå i byen tre gange om ugen

Den 27-årige svenske instagram-stjerne, der kalder sig Jelly Devote, har på de sociale medier afsløret, hvorledes hendes krop forvandlede sig ganske gevaldigt, da hun besluttede sig til at stoppe med at drikke alkohol tre gange om ugen. Jelly Devote har lagt flere billeder ud på sin instagram-profil, hvor man kan se den fysiske ændring af hendes krop. Jelly Devote tabte sig nemlig hele 19 kilo ved at droppe alkohol samt spise lidt mere sundt, og selvfølgelig havde det også en betydning, at hun begyndte at dyrke fitness jævnligt.

Det skriver flere medier heriblandt The Independent og Daily Mail

- Jeg har aldrig haft det bedre. Jeg føler mig i balance. Jeg spiser en doughnut efterfulgt af en portion salat. Jeg drikker ikke så tit alkohol. Jeg drikker i stedet masser af  vand. Og mest vigtigt. Jeg er gået fra at hade mig selv til at elske mig selv, siger Devote i et af sine opslag på instagram. Den unge svensker er i øvrigt i dag bosiddende i Sheffield i England.

Da Devote var 20 år gammel, havde hun en meget usund livsstil. Hun drak alkohol og gik i byen til langt ud på natten tre gange om ugen og vågnede ofte op med tømmermænd. Men i dag har hun begrænset sig selv til kun at drikke et eller to glas vin om ugen.

Jelly Devote ændrede sin usunde livsstil, da hun var 21 år gammel, fordi hun dengang så på et lidet flatterende billede af sig selv iført bikini.

Den unge svensker droppede også de mange sodavand, hun plejede at drikke, samt grillmad, og den usunde mad blev erstattet af måltider med masser af grøntsager og proteiner.

I dag føler Devote sig både selvsikker og sund. Og mange af hendes opslag fokuserer hun faktisk på, hvor vigtigt det er at have det godt mentalt for at føle sig sund og bedre tilpas.

- Jeg er i dag ligeglad med, hvad andre folk tænker om mit udseende eller omkring mig som person. Jeg elsker mig selv. Jeg nyder livet samtidig med, at jeg tænker på mit helbred. Jeg har aldrig haft det så godt som netop nu. Og jeg er stolt af den rejse, jeg har været ude på, siger Jelly Devote.

Da hun startede sin rejse med et mere sundt liv, dyrkede hun stort set fitness hver eneste dag og spiste en nøje planlagt diæt. Men i dag vil hun hellere fokusere på rejser med sin ægtemand samt leve et mere balanceret liv, hvor hun også indimellem kan slappe af med lidt til den søde tand eller en drink, hvis hun har lyst.

 

 

 


 

184 kommentarer
Vis kommentarer