Annonce:
Annonce:

Hun tissede på det amerikanske flag: Nu får hun dødstrusler

Hun lagde en video ud på facebook, hvor hun tissede på det amerikanske flag - nu er der udlovet en dusør på hendes hoved på 20.000 kroner

Her skræver Emily over toiletkummen og tisser på det amerikanske flag. (Foto: Privatfoto)
Her skræver Emily over toiletkummen og tisser på det amerikanske flag. (Foto: Privatfoto)
Annonce:
Følg Samfund

- Fuck din nationalisme, fuck dit land, fuck dit dumme fucking flag.

Disse markante hårdtslående ord skrev den amerikanske kvinde Emily Lance til en video, som hun lagde ud på facebook, hvor hun tissede på et amerikansk flag, som hun havde lagt ned i en toiletkumme. Og det, som mange opfattede som en national fornærmelse. fandt oven i købet sted på den amerikanske uafhængighedsdag den fjerde juli.

Emily Lance, der er fra staten Pennsylvania i USA, benyttede et såkaldt GoGirl-apparat, så hun kunne tisse stående. Og i baggrunden kan man høre sangen 'Night Moves' af Bob Seger and The Silver Bullett Band. Det skriver blandt andre Daily Mail, og Emily har også selv berettet om sit flag-stunt i detaljer på sin facebook-profil.

Annonce:

Adskillige dødstrusler
Den lille provokerende video gik lynhurtigt viralt, og Emily Lance blev svinet til af tusindvis af mennesker, der mente, at hun hverken havde respekt for det amerikanske flag eller den amerikanske nation. Og i kølvandet på kritikken fik Emily Lance også adskillige dødstrusler. På de sociale medier foreslog folk, at hun fik skåret halsen over, og en bruger gjorde også på facebook opmærksom på, at en person havde brugt Craiglists til at udlove en dusør på 3000 dollars for at dræbe hende.

Lance blev også på de sociale medier kaldt en værdiløs kvinde, der udelukkende gik efter opmærksomhed.

Emily slettede videoen
Den store negative opmærksomhed videoen fik på de sociale medier, fik senere Emily Lance til at slette videoen fra Facebook. Hun forklarede dog også, hvorfor hun i første omgang havde lagt den ud.

- Ytringsfrihed betyder, at jeg har ret til at sige og gøre, hvad jeg vil. Også selv om i ikke bryder jer om det. Så længe at jeg ikke fysisk skader nogen - og nej. Jeres sårbare følelser tæller ikke med. Det er jeres eget problem. Hvad er det i folk ikke forstår? I fejrer friheden samtidigt med, at i forbander mig for at gøre det samme. Ikke kan ikke havde det begge veje. Frihed eller ikke nogen frihed. Praktiserer hvad i prædiker om eller hold kæft.

Annonce:

I er hjernevaskede
Senere tilføjede Emily Lance på Facebook nogle ord om, at hun bliver truet.

- Folk ønsker mig sygdom, skade og lidelser på grund af et stykke stof. Folk er villige til at myrde en person på grund af et flag. Det er synd, at folk ikke kan finde ud af, hvor hjernevaskede de i virkeligheden er. Jeg er væmmelig, fordi jeg tisser på et symbol. Kig på jer selv. I er selv indbegrebet af alt, hvad der modbydeligt.

I sin seneste facebook-opdatering om sagen, har Emily Lance for alvor fundet ud af, hvad hun egentlig satte i gang med sin video. Folks vrede over, at hun havde tisset på det amerikanske flag, gik nemlig nu også ud over hendes far. Emily skrev således:

Annonce:

- Min far har lige ringet til mig og fortalt, at hans arbejdsplads er blevet angrebet. Og det er han også. Som en interessant detalje kan jeg nævne, at han respekterer flaget og elsker sit land. Jeg lever ikke sammen med min far, og hverken min far eller andre i min familie er enige i mine narrestreger. De har intet at gøre med mine beslutninger. Lad være med at lade jeres vrede gå ud over de forkerte mennesker.

Emily Lance giver her fuck fingeren på et billede på sin facebook-profil. (Foto: Privat/Facebook)
Emily Lance giver her fuck fingeren på et billede på sin facebook-profil. (Foto: Privat/Facebook)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: