Hundredvis kørte på løbehjul: Nu mister de kørekortet

Brugen af elløbejul i beruset tilstand har givet en lang række Oktoberfest-gæster endnu værre tømmermænd

Arkivfoto: Jens Dresling
Arkivfoto: Jens Dresling

Hvad der for nogen kan virke som en uskyldig forseelse har fået alvorlige konsekvenser ved den tyske giga-fest Oktoberfest.

Således har hundredvis af gæster fået nappet kørekortet, efter at de har kørt på de kontroversielle elløbehjul i beruset tilstand.

Det skriver CNN Travel.

Arkivfoto: AP/Matthias Schrader
Arkivfoto: AP/Matthias Schrader
 

Anden sport Store bryster og hvidt pulver: Stjernen taget på fersk gerning

I alt har politiet i München stoppet 414 berusede personer på elløbehjul i løbet af festlighederne. Heraf har 254 af dem mistet kørekortet til deres bil.

Samfund 14.000 danskere snydt: Nej, du kan ikke vinde el-løbehjul for ni kr.

Stor byrde
Færdselsreglerne i Tyskland foreskriver, at el-løbehjulet, der blev lovligt i juni i år, er et motoriseret køretøj, hvorfor loven om kørsel i påvirket tilstand også gælder ved brug af de tohjulede racere.

Oktoberfesten varede fra 19. september til 4. oktober, og her fandt det lokale politi ud af, hvor stor en byrde elløbehjulene faktisk var.

Ifølge CNN brugte politiet således masser af tid på at fjerne ulovligt parkerede løbehjul, mens de lavede forebyggende arbejde ved at stoppe fulde folk i at tage dem i brug. Og altså inddrage en masse kørekort.

Flere millioner mennesker deltager hvert år i den årlige Oktoberfest i München.

Samfund Her gør løbehjuls-hader det forbudte

112 El-løbehjulstyve efterlyses: Sprøjtede med peberspray

Jeppe Søe fatter ikke, at folk har så hurtigt ved at gribe til Dankortet, når de ser en falsk reklame eller modtager en venneanmodning fra en lækker, ung model. Foto: Privat Megafonen Jeppe Søe raser over falsk reklame-tiltro: - Nej, din pik bliver aldrig større

114 kommentarer
Vis kommentarer