Hvalp genforenet med familie efter Facebook-efterlysning

Efter 12 dages forsvinden blev hunden Caramel genforenet med sin familie - især datteren Lexie var lykkelig over at se sin hvalp igen

Familien Taylors datter Lexie var lykkelig for at blive genforenet med hvalpen Caramel. (Foto: Caters)
Familien Taylors datter Lexie var lykkelig for at blive genforenet med hvalpen Caramel. (Foto: Caters)

Onsdag d. 3. juni brød tyveknægte ind i Richard og Tracy Taylors hjem i den britiske by Essex og stjal bl.a. familiens hundehvalp Caramel på blot fire måneder.

Familien - og især datteren Lexie - var ulykkelige over chihuahua-hvalpens forsvinden. Lexie lider af børnegigt, og familien havde netop købt Caramel for at opmuntre hende til at træne.

Derfor nægtede de at forholde sig passive og efterlyste Caramel i et Facebook-opslag:

- Caramel er vores datters bedste ven, og de er uadskillelige. Vi savner Caramel så meget, men vigtigst af alt har hun det dårligt. Hun har brok og en tumor og har brug for en operation

Foto: Dansk Dyreværn Århus Samfund Efterladte hundehvalpe: Har fået ny mor

Den virale kampagne fangede hurtigt opmærksomheden blandt tusindvis af mennesker. Mange henvendte sig til familien, men med hunde der viste sig ikke at være Caramel.

Heldigvis var der en dag godt nyt.

En kvinde kontaktede familien, og da Richard Taylor tog ud til hende, viste det sig, at det var deres lille chihuahuahvalp, hun var i besiddelse af.

Samfund Efterlyst i tre år: Hunden Sam hjemme igen

Uden større drama fik han lov at tage Caramel med hjem til familien igen, og Caramel var tilsyneladende lige så glad for at gense familien som omvendt:

- Hun genkendte mig med det samme og var meget glad for at se mig - hun slikkede mig i ansigtet og alting. I starten virkede hun nervøs, men hun har det fint nu, siger Richard Taylor, der undlod at fortælle datteren Lexie om den glædelige nyhed.

Da Lexie blev genforenet med sin elskede hundehvalp, troede hun næsten ikke sine egne øjne:

- Jeg troede, det var en anden hund. Jeg var meget overrasket over, at hun stadig kunne huske mig og vores hus, siger hun til The Mirror.

Den lille Chihuahua er cirka et år gammel. (Foto: Vordingborg Dyrehospital) Samfund Hvor er min ejer?: Lille hund fundet blandt får

21 kommentarer
Vis kommentarer