Hvem er den gavmilde giver? Anonym dansker donerer 125.000 kr. til dyresag

En anonym person donerede forleden en mindre formue til den danske afdeling af dyrebeskyttelsesorganisationen World Animal Protection

Michelle Rasmussen fik den ære at tage imod, da en anonym dyreelsker donerede 125.000 til World Animal Protection. (Video: World Animal Protection/Ekstra Bladet TV)

Da Michelle Rasmussen fra World Animal Protections danske kontor sent onsdag eftermiddag fik et telefonopkald fra Danske Bank, tænkte hun i første omgang ikke videre over det. En bankmand i den anden ende af røret forklarede, at en af hans kunder ønskede at donere et beløb til dyrebeskyttelsesorganisationen, som tidligere har haft navnet WSPA.

Verden på vrangen - 28. jul. 2015 - kl. 09:13 Så sødt: Her kysser orangutang hendes gravide mave

Men dagen efter kom bankmanden selv spadserende ind på kontoret i Vesterbrogade i København. ’Det var mig, der ringede om en donation’, lød beskeden. Og da Michelle Rasmussen så den check, han havde med, gjorde hun store øjne: Beløbet var på 125.000 kroner.

Se også: Mary tavs om sin 221.000-kroners taske

- Jeg blev meget glad og virkelig overrasket. Det rygtedes hurtigt her på kontoret, at vi havde fået en donation på en mindre formue, og så begyndte folk jo vantro at strømme ind til min plads for at se checken med egne øjne, fortæller Michelle Rasmussen, som arbejder i organisationens serviceafdeling.

Den glade giver havde sendt sin bankmand af sted med checken, fordi han ønskede, at donationen skulle være anonym. Den benovede Michelle Rasmussen nåede dog at spørge budbringeren, om vedkommende mon ville have noget materiale om World Animal Protection, så han eller hun kunne læse mere om sagen.

Se også: TV: Milliardær giver 6400 ansatte gratis ferie

- Men han svarede, at vedkommende allerede kendte os rigtig godt, fortæller Michelle Rasmussen, som ikke har nogen anelse om, hvem den gavmilde giver kan være. Derfor skyndte organisationen sig at lægge et opslag om donationen op på deres Facebookside, så den barmhjertige dyreelsker forhåbentlig vil opdage, hvor taknemmelig, den er.

Pengene, fortæller Michelle Rasmussen, bliver formentlig fordelt ud på en masse forskellige, igangværende projekter, hvor de vil falde i rigtig god jord.

- Jeg synes bare virkelig, det er flot med sådan en stor sum af en enkelt giver. Det er en flot gestus, og det er på en måde også rørende, at det er anonymt. Det eneste, vi ved, er jo, at vedkommende er kunde i Danske Bank, og med stor sandsynlighed er en meget stor dyreelsker, siger Michelle Rasmussen.

24 kommentarer
Vis kommentarer