Hvem fanden reklamerer for noget, man ikke kan købe?

Der er ikke noget værre end at se en reklame for en ny chips-variant, du ikke kan købe. - Det var lidt for tidligt, de kom på tv, erkender Kims

Hvem fanden reklamerer for noget, man alligevel ikke kan købe? Det gør Kims, men det var heller ikke normal procedure. (Foto: Colourbox og PR)
Hvem fanden reklamerer for noget, man alligevel ikke kan købe? Det gør Kims, men det var heller ikke normal procedure. (Foto: Colourbox og PR)

Kan du se Zulu, er du nok så småt begyndt at kløjs i reklamerne for den kommende Comedy Festival. I hvad der føles som mange, mange måneder, har tv-spottet for den komiske event forlænget ventetiden mellem afsnit af 'Kongen af Queens' så mange gange, at seerne efterhånden må have forstået budskabet: Det bliver hylende morsomt.

Alligevel sidder flere seere tilbage med underlig tom fornemmelse og flere spørgsmål end svar efter at have set reklamen.

For 'Zulu Comedy Festival præsenteres i samarbejde med All In fra Kims', siger speakeren. Ja, 'All In fra Kims', som ingen aner, hvad er. En hurtig google-søgning gør dig mere klog på Kim Kardashians bagdel, så der er ikke andet for end at vente på endnu end pause i Seriesøndag, og så stikke fjæset helt op til skærmen, når tv-spottet sendes igen.

Fire forskellige slags. Noget med chili. Stod der også cheeseburger? Gisp! Og så sort skærm. Arrrgghhh.

Flere kunder har undret sig på Kims Facebook-side:

Og nu erkender Kims, at planlægningen ikke har været helt optimal.

- Jeg tror også, det var lidt for tidligt, de kom på tv. Som regel plejer vi først at skabe interessen, når produkterne er ude i butikkerne, siger Anders Hybholt, produktgruppechef hos Kims, til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at tv-spottet er blevet vist siden uge 28 - altså siden begyndelsen af juli.

Men nu er ventetiden også ved at være at være ovre. Anders Hybholt siger, at de nyudviklede chips kan findes i Netto-butikker fra næste uge og vil sprede sig yderligere i uge 36. Enkelte Netto-butikker er begyndt at sælge dem.

Much Chili, Pizza, Cheezburger og Epic Beef er på vej ud i butikkerne. (PR foto)
Much Chili, Pizza, Cheezburger og Epic Beef er på vej ud i butikkerne. (PR foto)

Kims har hentet inspiration fra unge menneskers fasfood-univers under udviklingen af den nye serie.

- Det er nogenlunde det samme som Snack Chips - bare større. Du kan kalde dem Snack Chips XL med masser af smag og krydderi, siger Anders Hybholt om de fire varianter:

Chili, pizza, cheeseburger og steak-smag.

Hvad siger du til de nye smagsvarianter?

40 kommentarer
Vis kommentarer