Annonce:
Annonce:

Hver ottende migrant i Tyskland forsvinder

Omkring 130.000 personer er der ikke gjort rede for under flygtningekrisen i Tyskland.

Annonce:
Følg Samfund

Næsten en ud af otte migranter, som kommer til Tyskland, forsvinder, efter at de er blevet registreret, skriver avisen Süddeutsche Zeitung.

Omkring 13 procent af de 1,1 millioner migranter og flygtninge, som blev registreret i landet i fjor, dukkede aldrig op på de modtagelsescentre, som de blev henvist til, siger indenrigsministeriet i et svar på spørgsmål fra det venstreorienterede parti Die linke.

- Det er dermed 130.000 personer, som der ikke er gjort rede for. Mange af dem kan være rejst videre til andre lande eller være blevet involveret i ulovligt arbejde eller kriminalitet, siger indenrigsministeriet i sit svar.

Süddeutsche Zeitung skriver om svaret fra indenrigsministeriet, dagen efter at chefen for Tysklands føderale migrations- og -flygtningekontor, Frank-Jürgen Weise, udtalte, at myndighederne mangler navne og identiteter på op til 400.000 personer i Tyskland.

Indenrigsministeriet siger, at det i stigende grad finder det svært at implementere EU's Dublindirektiv, som fastslår, at alle asylansøgere skal søge om asyl i det land, som de først kom til i Europa.

De tyske myndigheder bad i 2015 et andet EU-land om at tage en asylansøger tilbage i en ud af 10 sager.

Forbundsrepublikken suspenderede Dublindirektivet for flygtninge, der var på flugt fra krigen i Syrien, i en kort periode sidste år.

Den tyske regering regner med, at i alt 3,6 millioner flygtninge og migranter kommer ind i Tyskland frem mod 2020, skriver avisen Süddeutsche Zeitung, der tidligere i denne uge kom i besiddelse af estimater fra landets økonomiministerium.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: