Hver tredje republikaner vil bombe Disney-by

En meningsmåling viser, at 30 procent af de republikanske vælgere mener, at byen fra filmen om Aladdin skal bombes

En meningsmåling viser, at 30 procent af de republikanske vælgere mener, at byen fra filmen om Aladdin skal bombes. Her ses en af partiets præsidentkandidater under et valgmøde lørdag. (Foto: AP)
En meningsmåling viser, at 30 procent af de republikanske vælgere mener, at byen fra filmen om Aladdin skal bombes. Her ses en af partiets præsidentkandidater under et valgmøde lørdag. (Foto: AP)

Næsten en tredjedel af de republikanske vælgere vil bombe den fiktive Disney-by Agrabah, som er med i filmen om Aladdin. Det viser en meningsmåling, som er foretaget af det amerikanske firma Public Policy Polling. Det skriver The Guardian.

Mere end 530 republikanske vælgere er blevet spurgt ind til deres støtte til de republikanske kandidater og forskellige former for udlændigepolitik.

Hele undersøgelsen kan læses her.

Manden i midten: Som frontløber blev Donald Trump beskudt fra alle sider. (Foto: AP) Politik Tv-debat: Trump står fast på indrejseforbud for muslimer

Respondenterne er blevet spurgt, om de vil 'støtte eller være imod at bombe Agrabah'. 57 procent af de adspurgte siger, at de ikke er sikre, 30 procent svarede, at de ville gerne ville støtte at bombe Disney-byen. Blot 13 procent var i mod at skulle jævne Agrabah med jorden.

Det er muligvis ikke gået op for svarpersonerne, at byen, der refereres til, stammer fra Disney-filmen 'Aladdin' fra 1992.

Det er dog ikke kun de republikanske vælgere, der mener, at Disney-byen bør bombes. Der er nemlig blevet lavet en tilsvarende meningsmåling blandt de demokratiske vælgere. Her svarede 19 procent, at de støttede bombningen af Agrabah. Her var 36 procent i mod. Det skriver The Guardian.

Donald Trump fører i meningsmålingerne kampen om blive republikanernes præsidentkandidat i 2016. (Foto: AP) Politik Ekspert om nattens debat: Terror, terror og atter terror

De republikanske vælgere er også blevet spurgt ind til, om de ønsker at udelukke muslimer fra at kunne komme ind i USA, som Donald Trump har foreslået det:

Her støtter 54 procent af de adspurgte idéen om at udelukke muslimer fra USA. 25 procent er i mod, mens 21 procent ikke er sikre.

229 kommentarer
Vis kommentarer