Hvis jeg vandt 50 millioner vil jeg købe en 'mercer'

Hvis du vandt, ville du beholde dit arbejde? Ville du tage ud at rejse eller noget helt tredje? Ser her, hvad fire forskellige ville bruge deres penge på, hvis de vandt

Salgskvinde i servicekiosken i Føtex i Frederiksberg Centret, Pia Kristensen, vil gerne vide, hvem, der har vundet de 50 millioner (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Salgskvinde i servicekiosken i Føtex i Frederiksberg Centret, Pia Kristensen, vil gerne vide, hvem, der har vundet de 50 millioner (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Nysgerrigt undrende står en håndfuld søndags-shoppere i en halvcirkel rundt om servicekiosken i Føtex i Frederiksberg Centret i København.

- Hvad sker der, hvisker en af tilskuerne i øret på en anden.

Svaret findes på en meterlang check, der står på bordet mellem servicekioskens lakerede diske og de polerede stålbøjler, som kunde efter kunde sørger for, at man ikke kan komme ud, når man først er gået ind, før man har betalt ved kasse et.

50 millioner kroner
Tidligere i dag har kommunikationsansvarlig Karen Minke med en stor, fed og sort sprittus skrevet '50.000.000 kroner' på checken.

Ved siden af de otte cifre har hun skrevet 'Danske Spil 24.10.2015, en heldig vinder hos Føtex, Frederiksberg' og placeret den på bordet ved servicekiosken.

Se også: Dansker har vundet 50 millioner i lotto

Karen Minke har også pyntet op over checken, hvis nu en person dukker op med den gyldne kupon, der passer til checken og de 50 millioner.

Men indtil videre må hun bare nysgerrigt vente.

En af dem, der sælger flest
- Det her er en af de forretninger, der sælger flest lottokuponer, siger Karen Minke.

Selvom hun håber på det, tror Karen Minke ikke, at det bliver her, at hun kommer til at møde dagens mand eller kvinde i skysovs, den heldige vinder.

(Polfoto) Samfund - 25. okt. 2015 - kl. 16:32 Her søger de ejere til uafhentede million-gevinster

- De fleste møder ikke op, hvor de har købt kuponen. Det er kun sket én gang før, og det var i Helsingør, hvor en kvinde havde vundet mere end 300 millioner, siger Karen Minke.

Måske en stamkunde?
Den nysgerrige håndfuld søndags-shoppere forlader servicekiosken i Føtex. Måske på vej videre til en anden forretning eller på vej hjem for at se fodbold eller forberede aftensmaden.

Det må forblive i det uvisse, hvad de gør, men én ting er sikkert - de har ikke taget al deres nysgerrighed med sig.

For salgskvinde i servicekiosken i Føtex i Frederiksberg Centret, Pia Kristensen, vil stadig gerne vide, hvem der har vundet de 50 millioner.

- Det, der gør det spændende, er, at der ikke er nogen, der har meldt sig på den endnu - om det eventuelt kunne være en af vores stamkunder. Det kunne være sjovt, siger hun

Blandt kunderne er der forskellige holdninger til, hvad man vil bruge pengene på, hvis man var så heldig at være indehaver af den gyldne kupon.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Vibeke Christensen, 56 år gammel, leder af et plejecenter og fra Frederiksberg:

- Jeg ville fortsætte med at arbejde. Jeg ville nok forsøde tilværelsen hos mine unger og hjælpe dem med at købe en bolig. De vil godt blive i København. De er studerende, og så ville jeg nok hjælpe dem på den måde.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Martin Christensen, knap 40 år gammel og fra Brønshøj:

- Jeg ville beholde mit arbejde. Jeg ville nok købe en federe bil, et federe sommerhus og en bil til min kone, og så ville jeg give mine nærmeste venner to millioner hver.

Hvilken bil skulle det så være?

- Jeg tror, at jeg ville købe en 'mercer'. En "AMG'er" tror jeg - med komplet læderstue og det hele. Det bliver jeg nødt til. Det er en stationcar, jeg skal jo også have børnene med. Så ville jeg købe en Audi A3 til min kone, og det er ikke, fordi jeg er nærig, men det er hendes yndlings-bil.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Anders Bøtter, radiovært, 35 år gammel og fra København:

- 50 millioner? Jeg ville betale al min gæld ud - betale mit boliglån ud. Oprette en fond til velgørende formål, og så ville jeg nok rejse jorden rundt. Og holde en kæmpe, giga fest.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Christian Binzer, 37 år gammel og fra Frederiksberg:

- Så ville jeg købe en rigtig stor bil, rejse jorden rundt og sige mit arbejde op.

Er der nogle bestemte steder, du gerne vil besøge?

Tokyo, tror jeg - jeg ville nok også betale mit boliglån, men det er lidt mere kedeligt at fortælle om.

0 kommentarer
Vis kommentarer