Hvor flæskesvært kan det være? Her bliver griseryg til dansk delikatesse

SÅDAN GØR DE: OK Snacks har masseproduceret flæskesvær siden 1982. Se her, hvordan de bærer sig ad

Her kan du se, hvordan de sprøde flæskesvær bliver til

VIDEO: Flæskesvær i pose: Se det ske i tv-indslaget øverst
----------

I jagten på en 100 procent udnyttelse af svinet har danskerne guffet flæskesvær, siden man fandt ud af, at den ellers uspiselige hud kunne steges og indtages som snack.

Samfund - 15. aug. 2015 - kl. 21:07 40.000 forårsruller i timen: Hvordan gør de det?

Det var tilbage i midten af 1800-tallet, og vores smagsløg har åbenbart ikke ændret sig meget siden. Sidste år formåede OK Snacks nemlig at afsætte 1200 ton af den sprøde spise på det danske marked - det svarer til, at alle 5.655.750 danskere indtog 212 gram hver.

OK Snacks i Ejstrupholm har leveret sprøde svær siden 1982 og er i dag Danmarks største producent af flæskesvær.

Ekstra Bladet har besøgt virksomheden for at se, hvordan de gør det.

Fra hud til pose: Se flæskesvær komme til verden i tv-indslaget øverst!

Samfund - 15. aug. 2015 - kl. 21:07 40.000 forårsruller i timen: Hvordan gør de det?

Fabrikschef Preben Funch viste Ekstra Bladet rundt på OK Snacks i Ejstrupholm. (Foto: Ekstra Bladet)
Fabrikschef Preben Funch viste Ekstra Bladet rundt på OK Snacks i Ejstrupholm. (Foto: Ekstra Bladet)

Her kan du se, hvordan forårsruller bliver lavet hos Daloon

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen