VIDEO: Flæskesvær i pose: Se det ske i tv-indslaget øverst
----------
I jagten på en 100 procent udnyttelse af svinet har danskerne guffet flæskesvær, siden man fandt ud af, at den ellers uspiselige hud kunne steges og indtages som snack.
40.000 forårsruller i timen: Hvordan gør de det?
Det var tilbage i midten af 1800-tallet, og vores smagsløg har åbenbart ikke ændret sig meget siden. Sidste år formåede OK Snacks nemlig at afsætte 1200 ton af den sprøde spise på det danske marked - det svarer til, at alle 5.655.750 danskere indtog 212 gram hver.
OK Snacks i Ejstrupholm har leveret sprøde svær siden 1982 og er i dag Danmarks største producent af flæskesvær.
Ekstra Bladet har besøgt virksomheden for at se, hvordan de gør det.
Fra hud til pose: Se flæskesvær komme til verden i tv-indslaget øverst!
40.000 forårsruller i timen: Hvordan gør de det?