Hvor heldig har man lov til at være: Småbørns-mor blev millionær ved et tilfælde

Hun bestilte et skrabelod til 6 kroner men fik i stedet et til 60 kroner - det besluttede hun sig så til at købe for ikke at skabe problemer i butikken - en ganske god beslutning

Her poserer Oksana med sin flotte skrabelods-præmie fra New York Lottery. (Foto: New York Lottery)
Her poserer Oksana med sin flotte skrabelods-præmie fra New York Lottery. (Foto: New York Lottery)

Den 46-årige småbørns-mor Oksana Zaharov fra New Jersey kan i disse dage grine hele vejen ned til til banken, og det kan hun i øvrigt gøre de næste 19 år.

En tilfældig fejl fra en butiks-ansat i en kiosk har nemlig nu betydet, at Oksana er blevet multimillionær og ikke kommer til at mangle penge i mange år frem i tiden. Oksana har nemlig vundet hele 31 millioner kroner på et skrabelod udstedt af New York Lottery.

Den helt utrolige historie tog udgangspunkt i, at Oksana på et tidspunkt i en kiosk fik lyst til at købe et billigt skrabelod til 6 kroner, da hun var på shopping-tur på Manhattan i New York.. Den butiks-ansatte lavede imidlertid en fejl og udleverede et noget dyrere skrabelod til 60 kroner til Oksana. Den 46-årige kvinde tænkte okay, og købte så i stedet skrabeloddet til 60 kroner, fordi hun ikke ønskede at skabe problemer i butikken for den ansatte, der havde lavet fejlen. Og det var altså en ganske god beslutning.

Det skriver flere medier heriblandt Huffington Post og Fox News.

Brugte sit skrabelod som bogmærke
Oksana fortæller i øvrigt i en pressemeddelelse fra New York Lottey, at hun benyttede skrabeloddet som bogmærke i adskillige uger, før hun endelig skrabede loddet med en mønt og opdagede, at hun hun havde vundet 31 millioner kroner.

Oksana vil dog ikke få udbetalt hele beløbet på én gang. Hun vil i stedet få udbetalt ca. 1,6 millioner kroner skattefrit hvert år i de næste 19 år. Det må siges at være en meget god årsløn uden at røre en finger.

- Jeg vinder normalt aldrig noget. Jeg troede i øvrigt, at skrabeloddet var falskt. Det var først, da jeg fik verificeret det i en butik, at det gik op for mig, at jeg nu var millionær, fortæller Oksana i pressemeddelelsen til New York Lottery.

Oksana fortæller i øvrigt, at hun vil bruge pengene på en skøn rejse til Bahamas, og så har hun tænkt sig blandt andet af finansiere sine børns college-uddannelser med pengene.

 

Oksana vil rejse med familien på en dejlig ferie til Bahamas. Og så skal pengene blandt andet også gå til hendes børns uddannelse. (Foto: Facebook)
Oksana vil rejse med familien på en dejlig ferie til Bahamas. Og så skal pengene blandt andet også gå til hendes børns uddannelse. (Foto: Facebook)