Annonce:
Annonce:

Hylder sin kone som helt: Stolt mands rørende status går viralt

Bobbys hyldest til sin hårdtarbejdende kone går verden rundt

Bobby Wesson har høstet over en halv million Facebook-'likes' for sin status, hvor han hylder sin kone som helt. (Screenshot fra Facebook)
Bobby Wesson har høstet over en halv million Facebook-'likes' for sin status, hvor han hylder sin kone som helt. (Screenshot fra Facebook)
Annonce:
Følg Samfund

Amerikanske Bobby Wesson er så stolt af sin kone, at han gerne vil dele det med resten af verden. Så mens hun, Rayena Wesson, lå og sov sammen med deres fælles barn, tog han et billede af de to bedste mennesker, han kender.

Billedet lagde han op på sin Facebook-profil sammen med en lang hyldest til konen, der arbejder som sygeplejerske, og hver dag efterlader sin søn og mand for at tage på lange og krævende vagter.

Mødte hinanden online – nu har par opdaget at de var kærester for 30 år siden

’Det her er min kone, der tager en lur. Om en time vågner hun, tager sit hospitals-tøj på og gør sig klar til arbejde’, indleder Bobby Wesson sin status, som siden 7. november er blevet delt over 148.000 gange og for længst har rundet en halv million ’likes’.

Annonce:

’Hendes hår og makeup vil blive ordnet hurtigt. Hun vil klage over, at hun ser forfærdelig ud. Jeg vil være uenig, empatisk, og skænke hende en kop kaffe’, skriver den stolte mand videre.

Billede går verden rundt: Ung mand holder fremmed handicappet i hånden

’Nogle gange stirrer hun tomt ud i luften, mens vi taler; stille forbereder hun sig til den forestående vagt. Hun tror ikke, at jeg ser det’, skriver Bobby Wesson, og beskriver så, hvordan Rayena Wesson hver dag tager af sted for at tage sig af de mennesker, som har mest brug for hjælp. 14 timer senere kommer hun hjem, og nogle gange vil hun ikke snakke om det, der er sket i løbet af hendes dag. Andre dage griner hun af det. Indimellem græder hun bare.

’Men på trods af det, kommer hun til tiden til sin næste vagt. Min kone er sygeplejerske. Hun er min helt’, afslutter Bobby Wesson sin rørende status.

Se hele Bobby Wessons hyldest her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: