Hyldest til mor: Mødre får deres livs overraskelse

Ekstra Bladet hylder mødrene i dagens anledning! Mange mødre har gennem tiden gjort sig til en form for eksperter i at få smilet frem hos deres børn. Se selv i videoerne herunder

Frem med lommetørklæderne!

I anledning af Mors Dag har vi samlet nogle rørende videoer fra de seneste år, hvor mødre er blevet overraskede, rørte eller chokerede. Fælles for videoerne er, at de viser det unikke bånd, der ofte er mellem mor og barn.

For nylig fik en mor i dén grad også smilet frem hos sin søn. Den søde video øverst i artiklen gik viralt i stor stil sidste måned.

Lille Leopold Reppond havde aldrig set verden klart, men det ændrede sig, da han fik briller på og så sin mor ordentligt for første gang.

Se den rørende reaktion i klippet foroven

Mange bruger dagen i dag på at overraske mor, og for mange er et kort eller en lille blomst mere end rigeligt. Meget tyder nemlig på, at der næppe er noget, der gør en mor så glad, som en erkendtlighed fra afkommet.

Sidste år blev videoen nedenfor et hit, da morens reaktion på sønnens overraskelse ganske enkelt er enestående.

Harry McGurk havde rejst rundt i Australien i to år, da han vender hjem til London og overrasker sin mor - noget hun tydeligvis ikke havde forventet.

Se det sjove og søde klip her.

Og det behøver ikke engang være gensynsglæden, som får tårerne frem hos mor.

Se bare videoen nedenfor fra sidste år, hvor en mors reaktion er helt unik, da hun opdager kønnet på hendes ufødte barn. Alle kvindens børn har samme køn, så moren håber inderligt at få et barn af det modsatte køn. Kvindens veninde overrasker hende og har bagt en kage, der afslører barnets køn. Hvis fyldet er lyserødt, er det en pige og, hvis det er blåt, en lille dreng. Moren får sit store ønske opfyldt, og hendes reaktion er ikke at tage fejl af.

Se morens vilde reaktion her. 

Fra tid til anden skal mødre også finde sig i at blive drillet af deres børn. Moren i videoen nedenfor var tilsyneladende vant til at blive snydt af sin datter. Moren troede, at datteren lavede en ond joke. Hun forstod slet ikke, at hun skulle til at have en fantastisk overraskelse.

Se, hvad der sker her. 

Mors Dag ligger den anden søndag i maj, og traditionen stammer fra USA. Men hvorfor har vi egentlig en hel dag dedikeret til mødre?

En mor ved navn Anna Marie Reeves Jarvis arbejdede i mange år i en gruppe af mødre kaldet 'Mothers Day Work Club', der havde til formål at forbedre sanitære forhold samt mindske børnedødeligheden. Jarvis ville have en dag, der skulle mindes mødrenes arbejde. Det nåede hun dog ikke at få før sin død i 1906. Hendes datter kæmpede derimod videre for dagen, og fra 1914 blev Mors Dag udråbt til national mærkedag. I 1929 blev dagen også en dansk tradition.

0 kommentarer
Vis kommentarer