Ikke første gang at børnehave-barn i Aarhus er bortført

For et år siden, var et børnehavebarn i Aarhus også ude for at blive bortført fra sin børnehave, bekræfter Børn- og Ungechef i Aarhus Kommune

Det var fra Børnehuset på Snogebæksvej i Aarhus V., at en 33-årig mand ifølge politiets sigtelse rakte ind over det 70 cm. høje hegn og løftede en pige op og væk. (Optagelser: Ernst van Norde)

Et barn i en aarhusiansk børnehave blev for et år siden udsat for en lignende episode, som den fire-årige pige, der i går blev bortført og muligvis udsat for seksuelle overgreb. Det skriver DR Østjylland.

Foto: Ernst Van Norde 112 - 16. jun. 2017 - kl. 10:10 Dagtilbudschef: Det skete på legepladsen da 4-årig pige forsvandt

Mens politiet dengang ikke valgte at sigte nogen i sagen, så var der mistanke om, at manden havde blottet sig for barnet, fortæller Søren Aakjær, børn- og ungechef i Aarhus Kommune til DR.

- Da den sag kom frem, vurderede politiet ikke, at der var noget at gå videre med. Så der kom ikke nogen sag ud af det den gang.

- Vi er nu blevet gjort opmærksom på den sag, og vi har genfremsendt den til politiet, så den kan indgå i efterforskningen, siger Søren Aakjær til DR.

Se også: Fortvivlet mor efter bortførelse: Jeg advarede om sexkrænker

33-årig anholdt
Efter bortførelsen af den fire-årige pige i går, er en 33-årig mand blevet anholdt og sigtet i sagen. Politiet mener, at manden har bortført pigen til et nærliggende hus, hvor han har udsat hende for seksuelle overgreb.

Se også: Stedfar til bortført fireårig: Gerningsmanden gav hende chokoladekiks

Det var ifølge DR Ditte Louise Bach, forælder til et barn i en aarhusiansk daginstitution, der gjorde kommunen opmærksom på den tidligere episode via facebook.

Hvorfor politiet ikke gjorde yderligere dengang, vides endnu ikke.

26 kommentarer
Vis kommentarer