Indbrudstyve låste sig selv inde i fryser – politiet måtte lukke dem ud

Betjentene havde forventet en kølig modtagelse - men den var overraskende varm, siger politiinspektør

Stephen Fidler og Dene Templer har netop været i retten for et indbrud, som var dummere end politiet tillader. (Screenshot: Google Street View)
Stephen Fidler og Dene Templer har netop været i retten for et indbrud, som var dummere end politiet tillader. (Screenshot: Google Street View)

Stephen Fidler og Dene Templer troede måske selv, at de havde lagt slagplanen til århundredets kup, da de brød ind i den kinesiske takeaway-restaurant Sichuan Garden i britiske Brighton. Men det endte mildest talt ikke, som de to knap så skarpe kriminelle havde regnet med.

Krimi TV: Vanvidsbilist går lovbruds-amok for øjnene af politiet

Under indbruddet var de to mænd nemlig kommet til at låse sig selv inde i restaurantens store walk-in-fryser. Det skriver Daily Mail.

Heldigvis for dem havde vidner set dem luske rundt udenfor restauranten, og havde tippet den lokale ordensmagt. Da betjente ankom til stedet, kunne de høre stemmer et sted i restauranten, men  havde svært ved at finde ud af, hvor de kom fra. Lige indtil de opdagede, at det kom ude fra lageret, hvor fryseren er placeret.

Her ses politiets fangst. (Foto: Police/UK). Samfund Mistede for 50.000 kroners hash i tog - forsøgte at få det tilbage på hittegodskontoret!

Stephen Fidler og Dene Temple blev fundet med lave kropstemperaturer og lå og rystede på gulvet, da politiet kom dem til undsætning og fik dem ud i varmen igen.

- Mine betjente havde forventet en kølig modtagelse, men de to mistænkte var meget glade for at se dem, siger den lokale politiinspektør Dave Padwick. Han mener, at tyvene er sluppet både billigt og heldigt – selv, hvis det ender med fængselsstraf. Han fortæller, at der slet ikke er nogen tvivl om, at de to tumpede tyve ville være døde af kulde, hvis betjentene ikke havde reddet dem ud af deres kolde, ufrivillige fængsel i tide.

Andrew Marcum har god grund til at ærgre sig, efter at han fik skabt stor opmærksomhed omkring sig selv. (Foto: Butler County Sheriff's Office) Verden på vrangen Eftersøgt forbryder afslørede sig selv på Facebook

De to mænd blev fremstillet i retten ved Lewes Crown Court fredag, og de har begge indrømmet at have begået indbrud i Sichuan Garden.

Stephen Fidler er blevet idømt 16 måneders fængsel og en bøde på 100 britiske pund (1043 kroner, red.).

Dene Templer slap for fængsel, men har fået udgangsforbud i fire måneder, og skal betale en bøde på 295 britiske pund (3078 kroner, red.).

9 kommentarer
Vis kommentarer