Annonce:
Annonce:

Ingen kvaler, 'sukker-far' betaler uddannelsen - i bytte for sex

I videoen kan du se, hvordan et dating-bureau markedsfører sig på at kunne tilbyde unge kvinder en uddannelse igennem et forhold med en rig mand

Videoen her skal lokke piger til at lade sig sponsorere af en rig mand, så de kan 'leve det liv, de gerne vil leve' (video: Sugar Baby University)
Annonce:
Følg Samfund

I Danmark er det gratis at få en uddannelse, men sådan forholder det sig ikke i resten af verden.

I Storbritannien er det blevet dyrere at få sig en uddannelse, og det betyder, at der bliver taget hårde midler i brug. Derfor lader kvinder i stigende grad rige mænd betale for deres undervisning i bytte for et forhold.

Det hævder en ny radiokumentar fra BBC ved navn 'Sugar Daddy, Sugar Baby'.

Således har fænomenet 'sugar daddy' (sukker-far, red.) fået en udvidet betydning. En datingside, der formidler kontakt typisk mellem rige mænd og yngre kvinder, hævder, at der er sket en stigning i studerende, som anvender siden.

Stigningen er sket siden 2012, hvor studieafgifterne er steget i Storbrittanien.

Datingsiden hedder 'SeekingArrangement', og det hævdes, ifølge det britiske medie Daily Mail, at omkring 4,5 millioner bruger sidens tjenester på tværs af 139 lande.

Annonce:

Her kan du se, hvordan både 'sugar baby' og 'sugar daddy' defineres på SeekingArrangement.com

- Studerende har meget få muligheder. Enten har du rige forældre, man er nødt til at tage store lån, eller også får du et job. Men hvis du får et job, så tager det værdifulde timer fra dit studieliv, lyder det fra Angela Bermudo, der er talsperson fra SeekingArrangement.

- At være en 'sugar baby' giver dig ikke kun penge, men kan også give dig en håndsrækning. Mange af disse er succesfulde forretningsmænd, som kan være mentorer, men måske også kan finde et job efter en afsluttet uddannelse, lyder det.

Ifølge datingsiden SeekingArrangment oplever de at have flest studenter-brugere fra Cambridge University, mens University of Kent indtager andenpladsen.

I videoen foroven kan du se, hvordan SeekingArrangment.com markedsfører sig på at kunne tilbyde uddannelse til unge kvinder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: