Ingen tør bo her: Er dette Englands mest uhyggelige hus?

Rekorden for at bo i det hjemsøgte hus er fire dage

Tidligere beboere i et af Storbritanniens mest hjemsøgte huse, ’The Hostel’, fortæller, hvordan de har set børneskygger kommer ud af kaminen, og steak-knive blive flyttet rundt i løbet af nattens mulm og mørke.

En beboer, som for 24 år siden boede i huset med adressen De Grey Street 39 i den britiske by Kingston upon Hull, fortæller endda, at hun måtte tilkalde politiet efter at hun var blevet ’slæbt ud af sengen og kvalt’ af onde kræfter.

Nu har ejeren, 39-årige Andy Yates, erkendt, at ingen vil købe den frygtindgydende residens, og åbner i stedet huset for offentligheden i næste måned, hvor fredag falder på den 13.

 

- Jeg har forsøgt at leje huset ud et par gange, men det længste, nogen har holdt ud, er fire dage. Nogle kunne ikke engang vende tilbage efter at have målt huset op til møbler, siger den frustrerede ejer, som også selv har oplevet en del uhyggelige ting på den uhyggelige adresse.

- Jeg så engang et barns skygge komme ud af ildstedet og blive hængende i omkring 15 minutter. Da jeg endelig fandt modet til at bevæge mig, forsvandt det tilbage ind i væggen, fortæller Andy Yates.

 

Også Jolene Lockwood, som er clairvoyant, beskriver ’The Hostel’ som et ’forfærdeligt sted’.

- Så snart, jeg kom ind huset, følte jeg bare sådan en forfærdelig energi. Så bemærkede jeg en kvinde på trappen, som jeg tror var blevet bedøvet, siger Jolene Lockwood, som besøgte huset sammen med sin clairvoyant-makker Clare Burrows. Her oplevede de i øvrigt begge en ’mørk kraft’ fra en vred mand i et af soveværelserne, fortæller hun.

Tør du besøge huset, er der altså åbent – til en billetpris på 65 britiske pund per person – fredag den 13. maj.

Vil du hellere nøjes med at læse om det, kan du også få historien om Englands mest hjemsøgte hus, som blev sat til salg tidligere i år. En satanisk ged hjemsøger huset, og danske spøgelsesjægere har bevidnet, at huset er hjemsøgt.

7 kommentarer
Vis kommentarer