Ingen vinder i amerikansk lotteri: Nu stiger puljen til 9 mia.

Ingen havde seks rigtige tal i det amerikanske lotteri Powerball, så nu stiger gevinstpuljen yderligere

Man skal have seks rigtige tal for at vinde den store gevinst. (Foto: AP)
Man skal have seks rigtige tal for at vinde den store gevinst. (Foto: AP)

Spændingen blev ikke forløst i det amerikanske lotteri lørdag aften amerikansk tid.

Der blev nemlig ikke trukket en vinder i det amerikanske lotteri Powerball, hvor puljen var på rekordhøje 900 millioner amerikanske dollars. Det skriver USA Today. Det var den største lotto-gevinst i den amerikanske historie.

Én enkelt spiller kan vinde 900 millioner dollars. (Foto: AP) Samfund - 9. jan. 2016 - kl. 19:48 Amerikanerne i Lotto-ekstase: Rekordpulje på seks milliarder

Nu estimeres puljen til at havne på 1.3 milliard amerikanske dollars, hvilket svarer til 8.9 milliarder danske kroner. Det skriver USA Today, som har været i kontakt med kilder fra Powerball. Det fremgår også af Powerballs hjemmeside.

Vindernummerne var 16-19-32-34-57 og med et ekstra såkaldt Powerball-nummer på 13. Alle de seks cifre skal være korrekte for at vinde den store gevinst. Oddsene for at vinde var en ud af 292,2 millioner.

Heini Damgaard Nielsen. Foto: Claus Jessen. Samfund - 7. jan. 2016 - kl. 08:48 Lykke-kiosk: Her vinder de formuer på stribe i tips og lotto

Vinderen trækkes onsdag
Næste gang amerikanerne skal krydse fingre er på onsdag. Her forsøger man igen at finde en vinder til de mange milliarder.

Grunden til, at puljen er blevet så høj, er, at der heller ikke sidste onsdag blev fundet en vinder. Det fik salget af lotto-kuponer til at eksplodere, og derfor endte man altså med en pulje på 900 millioner dollars, som blev rekord i USA. Og nu udvides rekorden altså yderligere.

Den forrige rekord lå på 656 millioner amerikanske dollars. Gevinsten endte med at blive delt mellem tre heldige vindere i 2012.

I februar 2015 vandt en amerikansk kvinde 188 millioner dollars i lotto. (Video: AP)

77 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere