International mad-kæde åbner i Danmark

Den britiske sandwich-kæde Pret a Manger åbner i Københavns Lufthavn

Britiske Pret a Manger, der mest er kendt for sine sandwicher, baguettes og wraps, åbner i Københavns Lufthavn til sommer. PR foto
Britiske Pret a Manger, der mest er kendt for sine sandwicher, baguettes og wraps, åbner i Københavns Lufthavn til sommer. PR foto

Den britiske sandwich-kæde Pret a Manger åbner i Københavns Lufthavn til sommer. Det oplyser lufthavnen på sin hjemmeside.

Butikken kommer til at ligge i Terminal 2, der lige nu er ved at blive udviddet. Pret a Manger placeres i et 4000 kvadratmeter nyt område, som vil indeholde i alt 25 butikker og spisesteder.

'Vi håber, at det nye område vil blive et nyt samlingssted for rejsende i lufthavne, hvor forskellige præferencer bliver mødt af et bredt sortiment - hvad enten du er til niche-barer, en klassisk burger eller bare en hurtig croissant og kaffe,' udtaler Lise Ryevad, direktør for Airport Sales i lufthavnen.

10 nye spisesteder i CPH

10 af 25 nye spisesteder og butikker i Terminal 2 i Københavns Lufthavn er blevet offentliggjort. Butikkerne åbner i juni 2018.

LêLê

Mikkeller

Steffs Place

Gorm's

Retreat

Espresso House

The Bird - Kissmeyer

Cock’s & Cows

Tapa del Toro

Pret A Manger

De fleste danskere, der har besøgt London, vil kunne nikke genkendende til Pret a Manger, der serverer sandwicher, supper, baguettes, wraps, morgenbrød og kaffe på farten.

Kæden har knap 500 butikker i Storbritannien, USA, Hong Kong, Kina, Frankrig, Forenede Arabiske Emirater, og Singapore.