Internettet samles om at opfylde kræftsyg drengs sidste ønske

Hele verden hjælper til med at gøre 8-årig drengs sidste ønske til virkelighed

8-årige Dorian Murray ønskede sig at blive berømt. Det blev han. (Foto: Facebook/Praying for Dorian)
8-årige Dorian Murray ønskede sig at blive berømt. Det blev han. (Foto: Facebook/Praying for Dorian)

Spørger man 8-årige Dorian Murray, hvad han gerne vil opnå, før han bliver stor, så siger han, at han gerne vil være berømt.

Det kan man måske sige om mange 8-årige, men forskellen på Dorian Morrey fra Westerly i den amerikanske stat Rhode Island og de fleste andre er, at han er dødeligt syg af kræft.

Se også: Kræftsyg mor udskød forgæves kemo for at redde ufødt babys liv

Allerede som 4-årig blev Dorian Morrey diagnosticeret med den aggressive kræftform rhabdomyosarcoma. For to år siden viste det sig, at den havde spredt sig til både hjernen og rygmarven, og hans forældre besluttede at stoppe hans kemo-behandling. Det skriver britiske Metro.

 

Den kræftsyge 8-årige dreng har derfor ikke lang tid tilbage at leve i, og da han for nylig sagde til sin far, at hans største ønske, før han ’skulle op i himlen’ var at besøge Den Kinesiske Mur. Men da hans far måtte fortælle ham, hvor svært det ville blive, ændrede Dorian Murray sit svar til ’at blive berømt’.

Denne jul betragter Glenn Hegaard som sin sidste nogen sinde. Han er syg af kræft i maven, og lægerne har erklæret ham terminal. Det er ikke til at sige, hvor længe der vil gå, men han kan mærke, at han må forberede sig på døden (Foto: Ernst Van Norde) Tæt på Glenn skal dø af kræft: Det bliver den første og sidste jul med min søn

Så hans forældre satte deres lid til de sociale medier, og lagde et billede op på Twitter af Dorian Murray, med teksten ’Vær sød at retweete! Dorian skal ikke have kemo og har ikke meget tid tilbage, hans ønske er at blive berømt #dstrong’.

Det fik hurtigt millioner af mennesker verden over til at begynde at bruge det nye hashtag, for at vise deres støtte til Dorian Murray.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Også flere social medie-brugere i Kina har opdaget Dorian Murray, og har brugt hans hashtag til at forsikre ham om, at han nu også er berømt i Kina.

1 af 2 8-årige Dorian Murray ønskede sig at blive berømt. Det blev han. (Foto: Facebook/Praying for Dorian)
2 af 2 8-årige Dorian Murray ønskede sig at blive berømt. Det blev han. (Foto: Facebook/Praying for Dorian)
18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere