Is-klassiker gør comeback - her kan du få den gratis

Den populære Tophat er tilbage i Frisko sortimentet - her kan du se hvornår du kan få gratis is i din lokale 7-Eleven

Den populære Tophat er tilbage. (Foto: Frisko).
Den populære Tophat er tilbage. (Foto: Frisko).

Is-elskere med hang til nostalgi kan glæde sig til Friskos sommer-sortiment, hvor klassikerne Tophat og Magnum Double Caramel er tilbage i sortimentet. Det fortæller is-giganten i en pressemeddelelse:

- Vi sætter i år fokus på de gode sommerminder, der oftest opleves i fællesskab. Is er noget, man nyder sammen, og som spreder smil og glæde. Vi vil derfor gerne være med til at sprede ekstra mange smil i år og samtidig fejre, at det endelig er sommertid, fortæller Brand Manager hos Frisko, Signe Skovgaard i pressemeddelelsen.

Markeringen af den kommende is-sæson finder sted søndag d. 27. marts, hvor der kan hentes gratis is i 7-Eleven butikker over hele landet.

Frisko Sommertid finder således sted søndag d. 27. marts kl. 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves i alle 7-Eleven butikker. I alt er der 110.000 gratis is, men når lageret af gratis Frisko Sommertid-is er tømt, vil der være halv pris på Friskos ispinde og vafler i alle 7-Eleven butikker resten af dagen.

Hvis du er til nostalgi se her hvad en Filur-is kostede for 25 år siden. Se prisudviklingen på en række produkter - blandt andet er prisen for at glemme billetten i bussen steget over 200 procent. Dyrk det nostalgiske og læs her hvad tingene kostede for 25 år siden.

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere