Jamen Obama spiste da hundekød

Sarah Palin er voldsomt upopulær hos amerikanske dyreværnsfolk

Alaskas tidligere guvernør, Sarah Palin, har endnu en gang gjort sig bemærket og udløst en voldsom diskussion. (Foto: Facebook og Sarah Palin)
Alaskas tidligere guvernør, Sarah Palin, har endnu en gang gjort sig bemærket og udløst en voldsom diskussion. (Foto: Facebook og Sarah Palin)

Præsident Barack Obama har ikke noget med sagen at gøre, men alligevel får han én på låget.

Det skyldes, at den kontroversielle tidligere guvernør i Alaska, Sarah Palin, selv har fået på puklen af den amerikanske dyreværnsorganisation  PETA, fordi hendes søn har brugt familiens hund som fodskammel. Kvinden forsvarer sin søn med, at Obama da har spist hundekød, hvilket hendes søn Trig dog ikke har.

Forhistorien er den,  at knægten ikke kunne nå op til køkkenbordet for at hjælpe sin mor med opvasken. Derfor var det meget belejligt, at familiens hund lå og slængede sig på gulvet.

Drengen Trig brugte naturligvis resolut vovsen som fodskammel.

Billedet af sønnike på den levende platform har hans mor lagt ud på Facebook og er dermed kommet i unåde hos den amerikanske dyreværnsorganisation PETA.

Hug til Obama

PETA kalder Palin for en 'bizart hjerteløs kvinde', skriver dagbladet.no.

Den republikanske politiker har naturligvis svaret igen med et hug til præsident Obama, der ellers ikke var indblandet i opvasken.

'Kære PETA. Slap af. Trig spiste i alt fald ikke hunden. Gik I bananas, da jeres heroiske Barack Obama afslørede, at  han faktisk nød at spise hundekød?, skriver Sarah Palin på Facebook.

Hun henviser til, at præsidenten for nogle år siden har berettet, at han havde spist hundekød, mens han boede i Indonesien. Altså fortæret kæledyr.

Trig er lovligt undskyldt for sin ubetænksomhed, da han har downs syndrom.

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer