Jeg er 20 år ældre end min svigerfar

24-årig kvinde skal giftes med en mand, der kunne være hendes bedstefar

Den 24-årige Erica Gower skal giftes med den 40 år ældre, 64-årige Robb Taylor. Her krammer parret hinanden. Ericas far har dog haft svært ved at takle, at hans kommende svigersøn er 20 år ældre end ham selv. (Foto: Polfoto)
Den 24-årige Erica Gower skal giftes med den 40 år ældre, 64-årige Robb Taylor. Her krammer parret hinanden. Ericas far har dog haft svært ved at takle, at hans kommende svigersøn er 20 år ældre end ham selv. (Foto: Polfoto)

Kærlighed har ingen alder. Det beviser en forlovelse, der netop er indgået mellem den 24-årige britiske kvinde Erica Gower, der skal giftes med sin 40 år ældre kæreste, den 64-årige Robb Taylor. Men for Ericas far har det især været svært at skulle vænne sig til tanken om, at hans kommende svigersøn er 20 år ældre end ham selv. Det skriver den britiske avis The Mirror.

Erica Gower har mødt masser af kritik, fordi hun skal giftes med en mand, der sagtens kunne være hendes bedstefar. Men Erica svarer igen og fortæller, at hendes 64-årige forlovede Robb er meget sexet.

Forelsket ved første blik
Den dybt forelskede Erica fortæller i øvrigt, at der var tale om forelskelse ved første blik, da hun første gang mødte Robb i deres hjemby Pocono Mountains i staten Pensylvania i USA, hvor Robb sang en serenade for den smukke Erica, da de mødtes på en bar.

- Da jeg første gang så ham, var han utrolig flot og en stor sanger. Der var et eller andet ved ham, der drev mig til ham. Han så ekstremt sexet ud. Han havde sexede øjne, og så havde han det sødeste smil.

I starten af det usædvanlige kærlighedsforhold for ca. to år siden troede Erica faktisk, at Robb kun var omkring 40 år gammel, men selv da hun fandt ud af hans rigtige alder, kastede hun sig ud i sin første rigtige date med Robb. Og der gik faktisk kun seks måneder, før de blev forlovede.

Erica mener også, at der er en anden fordel ved den store aldersforskel mellem dem:

- Han er meget moden, og jeg behøver ikke at bekymre mig om, at han spiller nogen spil. Han ved, hvad han vil med sit liv, og det gør jeg også.  Der går aldrig en dag, hvor han ikke har fået mig til at smile eller grine, siger Erica, der dog er ked af folks  reaktioner på deres forhold.

- Folk fortæller mig, at vores forhold er helt forkert, fordi Robb er gammel nok til at være min bedstefar. De mener, at det er forfærdelig, og at jeg må være syg i hovedet. Men jeg ignorerer det bare.

20 år ældre end sin svigerfar
Ericas forældre havde ifølge Mirror midlertid også problemer med at acceptere forholdet i starten:

- I starten ville mine forældre ikke acceptere vores forhold. De var lidt ondskabsfulde og mente, at det var forkert at være sammen med en mand, der var så gammel. Og de forsøgte hele tiden at invitere nogle af mine gamle kærester hjem i vores hus. Men som tiden gik begyndte de at holde af Robb, og i dag accepterer de ham fuldt ud.

Robb har selvfølgelig også fuld forståelse for, at deres forhold er en lidt svær situation for Ericas forældre:

- Jeg er gammel nok til at være deres forældre. De er i 40´erne, og jeg er i 60' erne. Og det er faktisk sjovt, at Ericas far ikke rigtig kan finde ud at behandle mig som en svigersøn, fordi jeg er gammel nok til at være hans far.

 

 

 

 

74 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere