'Jeg mistede vores barn, mens han var utro': 27-årig mor opdager kærestes dobbeltliv under operation

Kirsty Rathbone vågnede derhjemme, dækket i blod, og kæresten var der ikke. Mens hun fik fjernet sit barn og frygtede for sit liv, var han sammen med sin anden gravide kæreste

Kirsty Rathbones ufødte barn måtte fjernes, og mens hun lå på operationsbordet, var hendes kæreste sammen med sin anden kæreste. Foto: Colourbox
Kirsty Rathbones ufødte barn måtte fjernes, og mens hun lå på operationsbordet, var hendes kæreste sammen med sin anden kæreste. Foto: Colourbox

Mens 27-årige Kirsty Rathbone lå på operationsbordet og kæmpede for sit liv og sørgede over tabet af sit ufødte barn, var hendes kæreste, Gary Edwards, hende utro. Det skriver blandt andre Mirror.

Den unge mor fra Liverpool mødte Gary Edwards på en datingside i 2015, og på trods af, at han brændte hende af på deres første date, var hun overbevist om, at hun havde fundet den eneste ene.

- Han var lækker på sit profilbillede, og vi havde meget tilfælles, fortæller Kirsty Rathbone, der eksempelvis så det som en stor fordel, at de begge havde døtre fra et tidligere forhold.

Badet i blod
Inden længe var den 27-årige brite blevet gravid med Gary Edwards’ barn, og det bragte kun fornyet lykke ind i deres forhold.

Men pludselig en dag vågnede Kirsty Rathbone badet i blod og skyndte sig på hospitalet.

- Lægernes dystre ansigtsudtryk sagde mig med det samme, at der var noget helt galt. De sagde, at de ikke kunne finde babyen, fortæller hun.

Efter nogle tests fandt lægerne ud af, at Kirsty Rathbones ufødte barn voksede i hendes æggestok i stedet for i livmoderen, og de var nødt til at fjerne barnet med det samme for at redde morens liv.

Forfærdet over de tragiske nyheder ringede den 27-årige til sin kæreste, men han svarede ikke. Til sidst var lægerne nødt til at påbegynde operationen i Gary Edwards fravær.

Ventede med blomster
Da Kirsty Ruthbone vågnede, fik hun endnu en forfærdelig nyhed. Lægerne havde været nødt til at fjerne hendes ene æggeleder, hvilket fremover vil mindske hendes chancer for at få børn.

- Mit hjerte brast, da jeg blev kørt ind på stuen – men så fandt jeg Gary lige der, han ventede på mig med en stor buket blomster. Da forsvandt al min vrede. Han havde også mistet et barn, og jeg havde mere brug for ham da end nogensinde før.

Men trods kærestens store lettelse, kunne Gary Edwards kun blive ved hendes side i omkring en halv time, før han måtte gå igen. Han skulle arbejde, sagde han.

Da Kirsty Rathbone blev udskrevet efter sin operation, flyttede hun meget hurtigt sammen med kæresten, og lænede sig op ad ham for at komme sig over sorgen efter tabet af deres barn.

Dobbeltliv
Men der gik ikke meget mere end en uge, før verden endnu engang brast for Liverpool-moren. Da hun besvarede et opkald fra et ukendt nummer, præsenterede en kvinde i den anden ende af røret sig som Garys kæreste.

- Jeg var helt lamslået og forlangte flere detaljer. Jeg fik det helt dårligt, mens jeg fik optrevlet Garys dobbeltliv, siger Kirsty Rathbone der godt nok havde studset lidt over, at han kun havde en lille taske med, da han flyttede ind. Men tanken havde hun hurtigt skudt fra sig igen.

- Han var endda hos hende, da jeg var på hospitalet. Jeg var i chok. Mens jeg mistede vores barn – og næsten også mit liv – var han mig utro.

Det sidste hårde slag fik den 27-årige brite, da Gary Edwards’ anden kæreste fortalte, at hun også havde været gravid med hans barn tidligere samme år.

Aldrig hørt fra ham igen
Kirsty Rathbone mente, at det mindste, den utro mand kunne gøre efter de voldsomme afsløringer, var at give hende en forklaring. Men hans telefon var slukket. Til sidst opgav hun at komme i kontakt med Gary Edwards, og siden har hun aldrig hørt fra ham.

Nu bruger Kirsty Rathbone sin energi på at være stærk for sine døtre.

- De var knuste, da Gary ikke kom hjem. De havde knyttet sig så tæt til ham, og hans bedrag har også såret dem, siger hun.