Jesper fik inddraget sine regnbue-flag i Parken: Helt forkasteligt

I hele København bliver mangfoldigheden hyldet med flag i regnbuens farver, men ikke i Parken

Her bliver Jespers flag inddraget af Parkens vagter. Foto: Jesper Brun Pajor
Her bliver Jespers flag inddraget af Parkens vagter. Foto: Jesper Brun Pajor

Hele København er i disse dage præget af regnbue-flag, fest og farver, efter Copenhagen Pride har overtaget Hovedstaden.

Men ikke i Parken.

Lørdag aften var Jesper Brun Pajor taget i Parken med en gruppe venner for at se FCK spille mod gæsterne for AaB. Her havde han besluttet sig for at kippe med regnbue-flaget i anledning af ugens Copenhagen Pride.

Men den lille kamp blev hurtigt tabt.

- Jeg ville som resten af København fejre rummelighed og mangfoldighed, og derfor tog jeg regnbue-flag med i Parken til mine venner og mig selv.

- Men 20 minutter før kampstart kommer tre vagter op og fortæller mig, at de skal fjernes, fordi det er et politisk budskab, fortæller Jesper Brun Pajor til Ekstra Bladet.

Forkasteligt!
Ifølge Jesper Brun Pajor var vagterne flinke og rare, men for ham handler det slet ikke om politik.

- Jeg forklarer at der intet politik er i det, kun et budskab om rummelighed og mangfoldighed, som jeg synes ville være passende i fodboldmiljøet.

- Jeg synes, at det er forkasteligt, at hele København fejrer rummeligheden og mangfoldigheden, undtagen i Parken. Jeg er meget skuffet over min klub, og jeg synes, at FC. København skal respektere resten af København. Ellers har den ingen identitet. Det er trist, siger han.

Derudover undrer det FCK-tilhængeren, at Parkens hovedsponsor,Telia, hele ugen har hyldet Copenhagen Pride, mens der ikke er plads til regnbueflag i Parken.

- Det er da lidt mystisk, at Parkens hovedsponsor hylder Copenhagen Pride, men der er ikke plads til at hylde mangfoldigheden og rummeligheden inde i Parken, siger Jesper Brun Pajor til Ekstra Bladet.

FCK: Ingen politiske bud
Ekstra Bladet har talt med pressechef Jes Mortensen, der fortæller, at han ikke på stående fod, kan oplyse, hvorfor netop Jesper Brun Pajors flag er blevet konfiskeret.

- Jeg har ikke set de konkrete flag, men generelt er vores regler sådan, at vi ikke vil have flag, bannere eller andre ting med politiske budskaber. Sådan er reglerne, lige gyldigt hvor sympatisk flagene måtte være.

- Det gør vi simpelthen af sikkerhedsmæssige årsager, men jeg kender ikke den konkrete sag, så det skal jeg lige have undersøgt, siger Jes Mortensen til Ekstra Bladet.

Kampen på banen endte i øvrigt 1-1 på mål af Andreas Cornelius og Christian Bassagog.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen