Jodis frygtelige hemmelighed: Morfar voldtog min mor

Australske Jodi Cahill deler nu sin hemmelighed med verden. Den mand hun kaldte morfar var i virkeligheden hendes far

Den 38-årige australier havde ikke kontakt med sin mor, da hun pludselig modtog det foruroligende brev. Her ses hun før hun blev ramt af anoreksi (Foto: Privat).
Den 38-årige australier havde ikke kontakt med sin mor, da hun pludselig modtog det foruroligende brev. Her ses hun før hun blev ramt af anoreksi (Foto: Privat).

I fire år har australske Jodi Cahill båret på en frygtelig hemmelighed, men nu har den 38-årige kvinde valgt at dele den med resten af verden.

I et interview med den australske udgave af Daily Mail fortæller PR-direktøren, hvorledes hun røg ind i en personlig nedtur, da hendes mor for fire år siden afslørede, at den mand hun kaldte morfar i virkeligheden er hendes far.

Samfund - 24. maj. 2015 - kl. 13:54 18-kilo tunge Rachel i hjerteskærende appel: Hjælp mig!

Jodi og moderen havde livet igennem haft et problematisk forhold og havde ikke kontakt længere, da hun pludselig modtog et brev, der indeholdt den foruroligende nyhed:

- Jeg havde ikke fået noget varsel før det brev kom og jeg var bange for at tømme min postkasse flere uger efterfølgende, fordi min mor blev ved med at skrive, fortæller Jodi til Daily Mail.

Jodi lider stadig af anoreksi, men har nu valgt at dele sin historie med resten af verden i håb om at hjælpe andre. (Foto: Privat).
Jodi lider stadig af anoreksi, men har nu valgt at dele sin historie med resten af verden i håb om at hjælpe andre. (Foto: Privat).
 

I brevene fortæller moderen, hvorledes hun var blevet misbrugt seksuelt af sin far i årevis og at manden som Jodi kaldte morfar i virkeligheden var hendes far:

- Jeg var i chok og følte så meget afsky. Den aften forsøgte jeg at drikke mig mod til at hoppe ud fra en bro. Men jeg blev forhindret af forbipasserende i sidste øjeblik, fortæller Jodi, der ikke kunne kapere den voldsomme nyhed og efterfølgende blev ramt af anoreksi:

- Lige pludselig var der en masse ting der gav mening for mig. Lige siden jeg var lille røg min mor ud og ind af hospitalerne og vores forhold var altid problematisk. Engang truede hun med at skaffe en pistol og skyde mig. Jeg havde altid troet, at hun var psykisk syg, forklarer Jodi Cahill, der blev så hårdt ramt af anoreksi, at hun på et tidspunkt blot vejede 34 kilo.

Se også: Linse til 17-årig: Fortæl om din anoreksi

- Jeg spiste mindre og mindre. Kun når jeg var tom indvendig havde jeg det okay. Så kunne jeg koncentrere mig om smerterne i maven, fortæller den 38-årige australier, der til sidst blev indlagt på et hospital, hvor hun blev tvangsfodret gennem et rør de næste fire måneder.

I dag kæmper Jodi stadig med anoreksi. Hun fortæller til Daily Mail, at hun har valgt at dele sin historie for at hjælpe andre med samme lidelse:

- Hver dag er hård, men jeg er helet så meget, som det er muligtl. Det handler kun om én ting og det er den indstilling man har. Man kan have verdens bedste læger og verdens bedste venner, men hvis man hader sig selv mere end man hader anoreksien, så er det ikke muligt, at overvinde den, forklarer hun.

I dag er Jodis forhold til moderen forbedret:

- Vi får aldrig et helt tæt mor/datter forhold, men vi taler sammen hver uge. Vi er begge ofre for den samme forbrydelse og jeg er begyndt at forstå hende, skriver Jodi Cahill på sin blog.

Jodi Cahills morfar har været død i årevis., meddeler hun ligeledes på sin blog.

34 kommentarer
Vis kommentarer