Johanna er allergisk over for sin mand: Dør hvis hun kysser ham

- Der er ikke nogen nem løsning på problemet. Jeg ønsker, at Joanna skal være sikker. Vi er fuldstændig forpligtet til hinanden, og vi kommer til at vente, så længe det tager, siger manden

Foto: Youtube
Foto: Youtube

29-årige Johanna Watkin fra Minnesota, USA, har været indlagt så mange gange, at hun for længst har droppet at holde regnskab.

For bare tre år siden havde hun kræfter til at have et normalt liv, men i dag tilbringer hun dag og nat i et værelse. Hun har mere 100 allergi-diagnoser, og hun forlader derfor kun værelset, når hun enten skal til lægen eller på hospitalet.

Johanna Watkin er allergisk over for stort set alt, hvilket også har betydet, at hun må leve et liv langt væk fra sin mand og familie. Hun kan hverken kysse sin mand, holde ham i hånden eller være i nærheden af ham. Sker der, udløser det en livstruende reaktion, hvor hun hænger mellem liv og død.

Det skriver The Mirror.

Det var også manden Scott, der for et år siden bemærkede, at hun hostede, hvis han kom tæt på hende. Johanna Watkin fik det hurtigt værre, og i dag bliver hun også dårlig, hvis nogen skærer et løg i køkkenet, selv om hun er på en anden etage.

Er flyttet hjemmefra
Johanna Watkin har derfor været nødt til at flytte hjem til et vennepar, mens håndværkere forsøger at slette alle allergifremkaldende dufte i parrets hjem. Parret, der blev gift for tre år siden, forsøger dog at holde intimiteten ved at sidde hver for sig og se samme program, mens de skriver sammen.

Selv om manden ikke må se hende, laver han hver dag mad til hende, men på grund af allergien er det langt fra alt, hun kan spise. Hun må nemlig kun få to måltider om dagen, som skal være en gryderet med enten oksekød eller økologisk lam.

- Der er ikke nogen nem løsning på problemet. Jeg ønsker, at Joanna skal være sikker. Vi er fuldstændig forpligtet til hinanden, og vi kommer til at vente, så længe det tager, hvis der kommer en løsning, siger manden Scott til BBC.

Ifølge Daily Mail kan lægerne ikke helbrede Joanna Watkin, og hendes sygdom udløser voldsom hoste, kramper og kvalme.

82 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere