Jule-mirakel: Baby skyllet ud i toilet og fundet i live i afløbsrør

En kun få minutter gammel kinesisk baby blev skyllet ud i toilettet. En forbipasserende hørte gråd og redningsarbejdere fik reddet babyen op

Det endte mirakuløst lykkeligt for den nyfødte dreng. (Foto: Europics)
Det endte mirakuløst lykkeligt for den nyfødte dreng. (Foto: Europics)

Et sandt jule-mirakel har fundet sted i Suide i den kinesiske provins Shaanxi.  En historie, der nu går verden rundt og varmer ethvert hjerte.

En baby blev blot få minutter efter sin fødsel skyllet ud i et toilet - sandsynligvis af sin mor - og overladt til den visse død i de beskidte kloakker.

Men heldigvis hørte en forbipasserende baby-gråd fra undergrunden og ringede straks efter hjælp.

Det var en kamp mod tiden for redningsarbejderne, der hurtigt fik fjernet et kloakdæksel og fandt babyen liggende på ryggen i den lille trange kloak.

Kapløb med tiden
- Det var et kapløb mod tiden, fordi nogle kunne have trukket noget ud i deres afløb og skadet babyen. Eller han kunne være landet på maven i det beskidte vand og druknet. Men samtidigt måtte vi passe på ikke at smadre et afløbsrør, for det kunne også skade barnet, siger brandchef Li Zhi til lokale kinesiske medier og fortsætter:

- Han havde også stadig navlestrengen hængende, der var skåret meget sjusket over, fortæller brandchefen.

Slap uden en skramme
Den lille dreng blev straks bragt til hospitalet, hvor han blev vasket og behandlet. Og mirakuløst nok slap han uden en skramme.

- Jeg har aldrig oplevet en lignende sag, hvor et barn har overlevet at blive skyllet ud i toilettet, siger Li Zhiping, der var den læge, der behandlede barnet.

For at fuldende den smukke julehistorie har nogle af de brandmænd, der reddede drengen, nu meldt sig som plejeforældre og passer på ham, indtil man finder et nyt hjem til ham.

Politiet har nu sat jagten ind på barnets mor.

Lignende sager har udspillet sig tidligere i Kina.

  Den lille pige var fanget i dette ubehagelige rør. (Polfoto) Samfund Nyfødt pige fundet i faldstamme

1 af 3 Foto: Europics
2 af 3 Foto: Europics
3 af 3 Det endte mirakuløst lykkeligt for den nyfødte dreng. (Foto: Europics)
0 kommentarer
Vis kommentarer