Julerejsende fik fantastisk oplevelse: Ung fyr friede i CPH Lufthavn

Waled Hakim planlagde vildt frieri mens kæresten var på shoppetur i Berlin

Vennerne optog Waleds frieri midt i juletrafikken (Privatoptagelser)

For øjnene af de julerejsende i Københavns Lufthavn udspillede der sig i eftermiddags lidt af et juleeventyr.

23-årige Waled Hakim havde nemlig planlagt et større frieri midt blandt de travle julerejsende.

Den 23-årige charmørs kæreste Marua landede tirsdag i lufthavnen efter hun havde været på forlænget weekend i Berlin med veninderne.

Hvad hun ikke vidste var, at der i lufthavnen ventede hende hendes livs overraskelse.

Venner og familie stod klar til at tage imod lamslåede Marua. Da hun kom ind i ankomsthallen blev hun omfavnet af dansere, der trak hende ind i et hjerte formet af danske flag, roser og hjerteballoner.

- Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv. Det var kæmpe stort, især når der var så mange mennesker der kiggede på. Det var ikke kun venner og familie der stod der. Der var også mange rejsende og personale der stod og kiggede, fortæller Waled Hakim om eftermiddagens oplevelse til Ekstra Bladet.

Planlagt i weekenden
Marua rejste i fredags og det gav Waled tid til at planlægge det store frieri.

- Jeg ringede til lufthavnens eventafdeling og vente ideen med dem. De synes heldigvis det var sjovt og gav mig grønt lys. Så fik jeg fat i danserne og ringede rundt til venner og familie og sagde de skulle være i lufthavnen her til eftermiddag.

- Da hun kom ind i ankomsthallen tog danserne fat i hende og førte hende over i hjertet, hvor de dansede til en sang, der betyder meget for mig. På et tidspunkt hoppede jeg ind og dansede med. Mit hjerte hamrede bare afsted, forklarer Waled.

Tøvede
Det hele kulminerede, da den unge fyr til sidst satte sig på knæ og stillede sin udkårne det store spørgsmål:

- Hun sagde ikke ja med det samme. Hun fik et chok. Hun vidste ikke, hvad der foregik. Mens jeg sad på knæ, spurgte hun, hvad jeg sagde. Jeg spurgte igen også sagde hun ja, siger Waled Hakim der til dagligt arbejder i forsikringsbranchen.

Det kan dog godt være den unge Don Juan kommer lidt klatøjet på arbejde i morgen, for i aften skal frieriet fejres på Østerbro i København, hvor venner og familie er inviteret til festivitas.

1 af 2 (Foto: Privat)
2 af 2 (Foto: Privat)
7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere