Julie er lam og hjerneskadet: Nu siger de hun skal finde et job

Julie Rodgers mand missede et vigtigt møde, så nu skal hun møde op på jobcentret

Julie Rodgers er dybt afhængig af hjælp, men nu har hun fået taget sine ydelser fra sig, og skal møde op på det lokale jobcenter. Foto: Privat
Julie Rodgers er dybt afhængig af hjælp, men nu har hun fået taget sine ydelser fra sig, og skal møde op på det lokale jobcenter. Foto: Privat

Britiske Julie Rodger er svært handikappet, og dermed helt igennem afhængig af hjælp fra sin mand, sin øvrige familie og fra plejepersonalet.

Men da hendes mand, Vince Paul Rodger, for nylig glemte at deltage i et møde, fik konen at vide, at hun skulle få et arbejde. Det skriver blandt andre britiske Metro.

Den frustrerede ægtemand fra Gateshead i England har på Facebook uploadet et billede af sin kone, der er både lam og hjerneskadet. I teksten fortæller han, at han havde lagt brevet med mødeindkaldelsen ’et sikkert sted’, hvorefter han havde glemt alt om det. Da han fik et nyt brev med et påbud om at forklare sin og konens udeblivelse fra mødet, fortalte han sandheden. At han simpelthen havde svedt det ud.

’De sendte et svar, hvor de skrev, at de ikke accepterede min grund, og tog ydelserne fra Julie’, skriver Vince Paul Rodger, der straks bad om at få beslutningen genvurderet. Men jobcenterets svar lød, at de havde besluttet at holde fast i deres beslutning.

En talsmand fra det britiske beskæftigelsesministerium har ifølge Metro sagt, at man nu er ved at undersøge sagen.

Over 20.000 har delt Vince Paul Rodgers opslag på Facebook.