Jysk landsbykonge: Selvudnævnt legebarn i badesandaler ejer hele byen

Se den vilde video af en jysk verdensmand i badesandaler, som kører ATV og har opkøbt det meste af sin landsby for at redde den fra 'døden'

Her kan du møde den energiske jyske verdensmand Jørgen Søvndal. Video: Tv MidtVest

-  Jeg kunne simpelthen ikke tage, at min lille landsby skulle have sorte vinduer. Så derfor tænkte jeg, at jeg blev nødt til at gøre noget.

Sådan siger Jørgen Søvndal, man roligt kan kalde kongen af landsbyen Linde, til TV MIDTVEST. De har besøgt manden, der er uddannet maskinarbejder, men kombinerer rollerne som legebarn, coach, træner, iværksætter, direktør og virksomhedsejer i en eksplosiv og badesandal-klædt figur.

Som han siger til tv-kanalen:

- På min gravsten må der egentligt gerne stå, at den der dør med mest legetøj, han har vundet.

Mads Christensen tjener nok til, at der vil være tale om løn-nedgang, hvis han blev politiker. Kendte Blærerøven: Jeg har ikke råd til at blive politiker

Opkøber landsbyens butikker
Han er svær ikke at elske. Jørgen Søvndal er nemlig bange for at se sin landsby uddø.

Jørgen Søvndal driver virksomheden Sicatech, som fremstiller tamponer til tryk på forskellige typer overflader, og han er Lindes største erhvervsdrivende.

I TV-klippet herover fortæller han begejstret om alle de butikker, han har opkøbt for at holde byen i live. Men det er ikke det eneste, han bruger sin tid på. Han træner nemlig også østeuropæiske badmintontalenter i sin egen badmintonhal, når ikke han drøner omkring de jyske marker på sin ATV.

Se kongen af den lille landsby Linde i Struer Kommune vise sig frem i videoen øverst i artiklen.

48 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere