Kabel gravet over: Store forsinkelser på togrejser over Fyn

Et kabel er blevet gravet over mellem Odense og Nyborg. DSB har indsat togbusser

Opdatering klokken 17: Der kører igen lyntog mellem Nyborg og Odense. DSB skriver på sin hjemmeside, at der er cirka 25 minutters forsinkelse.

De hårdt prøvede pendlere og andre, der dagligt rejser over Fyn, bliver fredag mødt med endnu en prøvelse.

Et overgravet kabel ved Marslev mellem Odense og Nyborg har nemlig betydet, at al togtrafik på strækningen er indstillet, så der i stedet vil blive indsat togbusser.

Det oplyser DSB's pressevagt til Ekstra Bladet.

- Det er sket ved Marslev, som er en naboby til Langeskov, hvor man er ved at etablere en ny station. Her er der blevet gravet et kabel over i forbindelse med Banedanmarks sporarbejde på strækningen, siger DSB's pressevagt.

Overgravningen af kablet har medført signalproblemer på strækningen og problemer med sporskiftere, og der kan derfor ikke køre tog, før kablet er repareret.

Indtil videre vurderer Banedanmark, der skal udbedre skaderne, at togdriften først kan køre som normalt først på aftenen.

- Vi vil indsætte busser, der kan køre i pendulfart mellem Nyborg og Odense. Man kan følge med på vores hjemmeside, dsb.dk, og på Rejseplanen, og så snart vi har fået indsat det nødvendige antal busser i en fast køreplan, vil man der kunne læse, hvordan og hvorledes det kommer til at foregå, lyder det fra pressevagten.

16 kommentarer
Vis kommentarer