Kabinepersonalet i SAS: Vi savner passagererne

Kabinepersonalet genoptage ikke deres arbejde, før der er skrevet under på en tilfredsstillende overenskomst

SAS' kabinepersonale strejker. (PR-foto/SAS)
SAS' kabinepersonale strejker. (PR-foto/SAS)

Lørdag eftermiddag skrev blandt andet flyselskabet SAS og CAU, der er fagforening for kabinepersonalet, under på et mødereferat, der pålagde CAU's medlemmer at vende tilbage fra den strejke, der begyndte fredag.

Den underskrift fra CAU resulterede dog ikke i, at CAU's medlemmer vendte tilbage til arbejdet. Medlemmer afviste den aftale, som deres fagforening havde skrevet under på.

Lørdag har SAS' kabinepersonale udsendt en besked til de af deres kolleger, som ikke har været tilstede ved et fagligt møde på Hotel Hilton. I beskeden står der følgende:

- Vi vil absolut det bedste for vores selskab og vores passagerer. Vi savner dem faktisk, hvis det skulle komme bag på nogen.

- Vi har gang på gang foræret halve månedslønninger til SAS. Kun for at redde vores kære arbejdsplads i den hårdt konkurrence ramte branche.

- Vi har altså gjort vores del. Vi ønsker ikke en 'millionbonus' som SAS-cheferne. Vi ønsker blot en fair overenskomst hos Cimber.

- Vi genoptager altså ikke arbejdet, før SAS har skrevet under på en overenskomst med CAU.

- Vi forstår, mange er jer er frustreret og ønsker at blive oplyst. Sid ikke på basen eller derhjemme med jeres frustrationer.

- Always remember that: 'We are only as strong, as we are united, as weak as we are devided'

- Vi ses på Hilton, højt elskede kolleger.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere