Kæmpe bommert: Jessica satte sine bryster til salg på facebook

Et uheldig billede sneg sig med i annoncen, da Jessica ville sælge sin sofa

Jessica skyndte sig at fjerne annoncen igen, men en eller anden tog nåede at tage et screen-shot af den, og nu er den spredt over hele internettet. Foto: Privat / Facebook
Jessica skyndte sig at fjerne annoncen igen, men en eller anden tog nåede at tage et screen-shot af den, og nu er den spredt over hele internettet. Foto: Privat / Facebook

Engelske Jessica O'brien ville gerne af med sin sofa, og derfor satte hun den til salg på facebook. Men sammen med billederne af sofaen, kom Jessica også til at uploade et billede af mere privat karakter.

- En af mine skrev til mig, at jeg måske skulle kigge en ekstra gang på min annonce, fortæller Jessica O'brien til Ekstra Bladet.

Sammen med billederne af sin sofa, havde hun nemlig også uploadet et billede af sine piercede bryster.

- Det var vildt pinligt. Jeg slettede annoncen med det samme, og jeg troede ikke, at der var så mange, der nåede at se det, siger Jessica O'brien.

Spredt på nettet
En eller anden var dog hurtigere end Jessica og nåede at tage et screenshot af annoncen.

Og det billede spredte sig med lynets hast på internettet, hvor flere store medier de seneste dage, har skrevet historier om Jessicas bommert - og hendes bryster kan nu ses på flere store nyhedssites.

- Der er ingen, der har spurgt mig, om de må bruge billederne, så det er mærkeligt, at mine bryster pludselig er over det hele, siger Jessica O'brien til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Min familie har taget det pænt, og min mor syntes det er sjovt. Jeg har ikke nogen børn, og så er jeg single, så det går heldigvis ikke ud over andre end mig.

Venner og modeljob
Siden billedet er gået viralt er det strømmet ind venneanmodninger, og Jessica har endda fået jobtilbud ovenpå sin brystbommert.

- Jeg har fået 2000 venneanmodninger, og jeg er blevet tilbudt modeljobs også. Jeg ved ikke om jeg siger ja, men det da sjovt, og det viser jo bare, at man aldrig ved, hvad der venter rundt om det næste hjørne, siger hun til Ekstra Bladet.

Flere har beskyldt Jessica for bevist at uploade brystbilledet, for at få opmærksomhed og derved få solgt sin sofa. Men det afviser hun.

- Det var en fejl, og slet ikke med vilje. Og min sofa blev slet ikke solgt, siger Jessica O'Brien til Ekstra Bladet.

Derfor har hun i dag lavet et nyt opslag, hvor hun igen forsøger at sælge sin sofa. Denne gang uden brystbilleder.

14 kommentarer
Vis kommentarer