Kæmpe DSB-kaos: Fejl skaber flere forsinkelser over landet

Danske togpassagerer må væbne sig med tålmodighed i København, hvor fejl skaber forsinkelser. I Midtjylland er en togbus sat ind

Der er problemer med togdriften mellem Langå og Aalborg, fordi et kabel er gravet over. Det betyder, at DSB har indsat en togbus på distancen.

DSB melder, at togbusen snart skulle være fremme ved Langå Station, hvor de strandede passagerer har ventet i en længere periode.


Ventetid mod Sverige

Passagerer på vej til Malmö må forberede sig på ventetid på grund af en teknisk fejl på Øresundsbroen.

DSB oplyser på det sociale medie Twitter, at man endnu ikke ved, hvornår togene igen kører efter planen.

Problemerne er haglet ned over DSB onsdag eftermiddag. Først strandede et tog på mellemfartsøen til Malmö, Pepperholm, hvor et tog ikke kunne køre mere på grund af en signalfejl.

Her fortæller Charlotte Amche til Ekstra Bladet, at passagerne måtte sidde i toget i op mod en time, før det igen kørte videre.

'Sidste nyt er, at vi venter på er tog som skal skubbe vores tog til Hyllie (syd for Malmö red). Dørene er åbnet så vi kan få luft, fordi vognsættet er proppet med mennesker og ingen aircondition', skriver hun til Ekstra Bladet, mens hun fortsat ventede på, at toget skulle ankomme til Sverie.


Problemer med S-tog
Det er ikke kun personer, der skal mod Sverige, der oplever ventetid på togene. DSB oplyser nemlig i et andet tweet, at man skal forberede sig på forsinkelser på S-togene i hovedstadsområdet, fordi der er fejl på et sporskifte ved indkørslen til Københavns hovedbanegård.

'Der er færre S-tog og længere rejsetid på linjerne A, C og E. Det skyldes en fejl på et sporskifte ved indkørslen til København H. Vi kommer til at køre cirka hvert tyvende minut på de nævnte', skriver DSB.

ved 20-tiden skriver DSB i et nyt tweet, at S-togene kører efter planen igen.

41 kommentarer
Vis kommentarer