Kæmpe slagsmål under Kung Fu Panda 3: Mand gik amok over skrigende barn

To fædre kom søndag op at slås i biografsal i Göteborg under visning af børnefilmen Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda3 er fuld af action, men det var biografsalen i en Göteborg-biograf også. Se trailer for tegnefilmen her
Følg Samfund

Mere eller mindre konstante skrig og gråd fra et forskrækket barn var søndag tilsyneladende for meget af det gode for en mand, der var i biografen i Göteborg med sine egne unger.

Det skriver Göteborg-posten, som beretter om et sandt drama, der ikke bare blev vist på filmlærredet for en masse børn og deres familier, men som også udspillede sig i selve biografsalen til sidst under visningen af den aktuelle børne-tegnefilm Kung Fu Panda 3.

Her kom manden op at slås med faderen til det skrigende barn. Og årsagen til optøjerne var ifølge avisen, at den irriterede mand efterhånden havde samlet så meget indestængt raseri sammen i løbet af godt en time, at han ikke kunne styre sig længere.

Politiet måtte tilkaldes efter en anmeldelse om mishandling, skriver avisen, som også har talt med et andet vidne, der var til stede i biografsalen.

- Det var en skrækoplevelse for børnene i biografsalen, siger vidnet, som var i biografen med sin søn.

Forskrækket barn trøstet med mobiltelefon
Det var sidst i Kung Fu Panda 3, at slagsmålet brød ud i salon 1 i biografen Bergakungen i Göteborg søndag aften. Ifølge en far, som Göteborg-posten har talt med, skyldtes amokmandens vredesudbrud, at et mindre barn havde skreget sig gennem hele filmen, ligesom drengen angiveligt også skulle have afspillet høje ringesignaler på en mobiltelefon, som han fik udleveret af sine forældre til at hygge sig med.

Det var her i biografen Bergakungen, at det virkelige drama fandt sted søndag aften. (Foto: Googlemaps)
Det var her i biografen Bergakungen, at det virkelige drama fandt sted søndag aften. (Foto: Googlemaps)

- Det var en familie, som havde et lille barn med sig. Barnet skreg gennem hele filmen, hvilket skabte en voksende irritation i biografsalen. Når barnet ikke holdt op med at skrige af sig selv, fik det en mobiltelefon, som barnet i stedet begyndte at afspille megahøje ringetoner på, siger vidnet, der overværede slagsmålet.

Da filmen var ved at slutte, oplevede vidnet, hvordan en anden far pludselig havnede i en heftig ordveksling med det lille barns far. De to begyndte at råbe ad hinanden, og lige pludselig ud af det blå tyede begge til korporligheder.

Folk sloges i kæmpe bunke
Dramaet, som egentlig skulle vises på biograflærredet, brød nu ud i fuld udstrækning midt mellem stolerækker i form af et slagsmål med knytnæveslag, som blev kastet frem og tilbage.

- Der var en hel bunke af folk, som lå oven på hinanden og sloges mellem sæderne. En del forsøgte at skille parterne ad. Det var svært at se, hvad der skete, fortsætter vidnet, som også fortæller, at han selv og hans egen søn blev meget chokerede.

- Kung Fu Panda er jo en familiefilm, men det hele blev i stedet en rigtig skrækoplevelse for børnene i salonen.

Politiet i Göteborg bekræfter hændelsesforløbet over for Göteborg-posten. Vagtleder Johan Ljung fra politiets ledelsessekretariat i Region Vest siger, at politiet har afhørt flere i sagen, men at der endnu ikke er nogen, der er sigtet eller anholdt for noget potentielt strafbart.

En far til en dreng på 11 år fortæller, at det hele var så uvirkeligt et scenarie, at han har svært ved at tro på, hvad der skete.

- Det var virkelig helt sygt. En kvinde fra personalet i biografen sagde, at der havde været et slagsmål under samme film dagen før. Da var der nogen, som havde fødderne oppe på et sæde, hvilket havde irriteret nogen, siger vidnet.

Kung Fu Panda 3 havde premiere 17. marts i danske biografer.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+