Annonce:
Annonce:

Kæmpeslange fanget: Folk troede det var en krokodille

Slangen var i gang med at fordøje en kænguru, og var derfor nem at fange

Annonce:
Følg Samfund

Selv de rutinerede slangefangere i Cairns Snake Removals var ved at tabe underkæben, da de 27. april blev kaldt ud til en opgave i White Rock, en forstad til den australske by Cairns.

Her havde lokale beboere nemlig fundet en enorm pytonslange med en længde på næsten fem meter og en gigantisk bule på midten af bugen.

- Den var enorm, og på grund af bulen troede ægteparret der kontaktede os, at der var tale en krokodille, fortæller slangefanger David Walton, der fik til opgave at fange slangen, til Caters News.

Den store pyton kunne nærmest ikke bevæge sig, da den kort forinden havde fortæret et stort måltid i form af en kænguru af arten wallaby på størrelse med et seksårigt barn.

Alligevel viste den sig at være en svær opgave, da den på grund af størrelsen ikke passede ned i nogle af de poser, som slangefangerne normalt bruger til at transportere slanger i.

Annonce:

Derfor blev David Walton og hans kollega nødt til at bære slangen til et nærliggende vandløb ved håndkraft.

Den 43-årige slangefanger overvejede at transportere slangen i hans bils bagagerum, men endte med at droppe den ide.

- Vi blev nødt til at bære den meget forsigtigt, da den ellers kunne kaste wallabyen op igen, hvis den blev forstyrret for meget. Det ønskede vi ikke skulle ske i bilen, og så ville vi heller ikke fratage slangen dens måltid, når den må have fulgt efter dyret i noget tid, forklarer David Walton.

I sine 16 år som slangefanger har han aldrig set en så stor slange med så stor en bule på bugen.

Han skyder den til at være mellem 20 og 25 år gammel, og mener at den bor i området. Normalt ville den holde sig skjult, men på grund af det store måltid og den medfølgende ubevægelighed lå den til frit skue.

Annonce:

- Den lå der tydeligvis fordi den ikke havde energi til at bevæge sig efter så stort et måltid. Normalt ville den ellers ikke være ude i det åbne landskab på den måde, lyder det.

Du kan se flere pytonvideoer herunder:


I Indonesien blev en mand for nyligt ædt af en pyton på hele syv meter. Her bliver han skåret fri fra dens bug. Advarsel: Billederne kan virke voldsomme.

Her ender hans pyton-selfie helt galt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: