Kærestepar var på kanotur fem dage før bryllup: Pludselig gik det frygtelig galt

- Jeg skreg og forsøgte at redde hende. Hun klagede ikke over smerten, da det lykkedes os at hive hende op af vandet - måske på grund af chokket

Foto: AP.
Foto: AP.

Kæresteparret Zanele Ndlovu og Jamie Fox var 30. april ude at sejle i kano på floden Zambezi i Zimbabwe. Parret, der skulle giftes fem dage senere, nød turen, da de pludselig blev angrebet af en krokodille.

Jamie Fox gjorde alt for at beskytte sin kommende kone, men krokodillen gik til angreb på Zanele Ndlovu, hvilket på tragisk vis resulterede i, at hun mistede sin ene arm.

- Jeg skreg og forsøgte at redde hende. Hun klagede ikke over smerten, da det lykkedes os at hive hende op af vandet - måske på grund af chokket. Vi håbede, at lægerne kunne redde hendes arm, men det lykkedes ikke, fortæller 27-årige Jamie Fox til nyhedsbureauet AP ifølge Washington Post.

Zanele Ndlovu og Jamie Fox blev gift på hospitalet. Foto: AP.
Zanele Ndlovu og Jamie Fox blev gift på hospitalet. Foto: AP.
 

Parret, der har været sammen i halvandet år, skulle giftes 5. maj. Zanele Ndlovu blev efter ulykken indlagt på et hospital, og parret besluttede derfor at rykke brylluppet til hospitalet, så de ikke skulle gå glip af deres planlagte bryllupsdag.

- Vi er glade for, at vi stadig lever, og at vi holdt fast i vores bryllupsdag, selv om stedet var meget mindre. Festen fortsatte på det oprindelige sted, men Zanele og jeg var nødt til at blive på hospitalet, siger Jamie Fox til AP og fortsætter:

- I løbet af en uge er vi gået fra chok og smerte til en virkelig fantastisk oplevelse.

Parret håber på senere at slå sig ned i Storbritannien, hvor Jamie Fox er fra.

15 kommentarer
Vis kommentarer