Kaos på motorvej efter frygtelig ulykke

En spøgelsesbilist forårsagede en alvorlig ulykken natten til fredag og i den kø, der opstod, skete der yderligere ulykker, hvoraf én var alvorlig

En spøgelsesbilist forårsagede en alvorlig ulykke natten til fredag, og flere ulykker er fulgt i kølvandet på den

Føreren af en varebil, der tidligt fredag kørte galt på Nordjyske Motorvej, er blevet bragt til Aalborg Sygehus i kritisk tilstand.

Det oplyser politiet på Twitter.

Ulykken skete efter alt at dømme i kølvandet på den frygtelige ulykke natten til fredag, hvor en spøgelsesbilist kørte frontalt ind i en bil ført af en 64-årig kvinde få kilometer længere sydpå.

Kødannelse i forbindelse med oprydning efter denne ulykke skabte en kø, og føreren af varebilen har muligvis overset faren og er kørt op bag i en holdende lastbil. Glat føre kan også være årsagen, idet politiet oplyser, at der er meget glat på strækningen.

Politiet informerede om ulykken med varebilen klokken 7.15, og snart efter skete endnu en ulykke, idet tre biler kørte sammen lidt længere nordpå ved afkørsel 29. Der er ikke umiddelbart oplysninger om alvorligt tilskadekomne i den ulykke.

En person meldes 'teknisk fastklemt', hvilket sædvanligvis betyder, at personen ikke er svært tilskadekommen, men altså ikke umiddelbart kan hjælpes ud af sit køretøj.

Kort efter klokken 9 meddelte Nordjyllands Politi, at oprydningen efter varebil-ulykken var afsluttet. Motorvejen er på stedet atter åben for trafik i begge spor.

Redningsmandskab kom hurtigt de tilskadekomne til undsætning og arbejder stadig på ulykkesstedet. Foto: René Schütze. Samfund Spøgelsesbilist forårsagede ulykke: To fastklemt