Kaos på motorvej: Sedlerne fløj ud af pengetransport

Videoer viser, hvordan desperate bilister løb rundt på motorvejen for at gribe de mange løse pengesedler. Se de komiske scener her

Kaos på motorvej: Sedlerne fløj ud af pengetransport

Se de komiske scener her. Video: AP/Spectee/Danielle Shah

Julen kom tidligt i går på en motorvej i amerikanske New Jersey.

En pengetransport lækkede pludselig dollar-sedler, hvilket fik folk til at skynde sig ud af bilerne for at løbe rundt i trafikken og gribe så mange af de tabte pengesedler som muligt.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt The New York Times.

Videoer på sociale medier viser det kaos, der udspillede sig, da pengetransporten fra firmaet Brink’s tabte sine stakater. Heri kan man også se en mand i en Brink’s-uniform, der desperat løber gennem trafikken for at indsamle de tabte penge.

En talsmand fra transportfirmaet bekræfter i en udtalelse, at der har været en hændelse med en af deres pengetransporter torsdag morgen klokken 08.30 lokal tid.

Pengetransporterens bagdør var gået i stykker og kunne ikke lukke, hvilket var årsagen til, at pengene fløj ud på motorvejen.

De barmhjertige samaritanere
Om det var den gode juleånd, der spillede ind, skal være usagt, men ikke desto mindre valgte flere af bilisterne angiveligt at returnere pengene til myndighederne.

Politiet forklarer, at de modtog en del opkald i løbet af dagen fra borgere, der ville returnere de penge, de havde indsamlet.

Mindst en person prøvede desuden at hjælpe den fortvivlede Brink’s-chauffør og løb med ham rundt blandt bilerne for at fange sedlerne.

- En barmhjertig samaritaner havde samlet nogle penge sammen og gav dem tilbage til sikkerhedsvagten, siger Phillip Taormina fra East Rutherford Police til NBC News.

Ifølge Phillip Taormina blev der afleveret omkring 6000 dollars tilbage, hvilket svarer til små 40.000 danske kroner. Politiet ved dog ikke, hvor mange penge der reelt blev tabt på motorvejen.

Det besynderlige kaos på motorvejen medførte desuden to mindre ulykker, men ingen kom ifølge myndighederne til skade.