Kaos på passagerfly: - Stort set alle på flyet kastede op

En kraftig storm på den amerikanske østkyst fik fredag alle passagererne i et United Airlines fly til at kaste op under landingen. Ifølge Fox News er ni mennesker døde og mere end 2,1 millioner hjem uden strøm på grund af stormen

Foto: Uwe Deffner / Alamy Stock Photo.
Foto: Uwe Deffner / Alamy Stock Photo.
Følg Samfund

Fredag morgen amerikansk tid fik 50 passagerer i et fly fra United Airlines sig en noget ubehagelig landing, som de sent vil glemme.

Det skriver Fox News.

Flyet af modellen Bombardier CRJ200 blev nemlig ramt af vindstød på mere end 100 kilometer i timen, der stammer fra den kraftige storm, der fredag huserede på den amerikanske østkyst.

Flyet skulle lande i Washington Dulles International Airport, og herfra sendte en af piloterne en besked til det lokale vejrcenter:

- Stort set alle på flyet kastede op. Piloterne var også på randen til at kaste op, stod der i beskeden, som det nationale vejrcenter sendte ud på Twitter.

Ikke flere brækposer
Flere af passagererne bekræftede den ubehagelige oplevelse på Twitter.

'Det er sandt. Én for én blev vi syge. Jeg havde det fint, indtil passageren ved siden af mig begyndte at kaste op, og så løb vores række tør for poser, skriver brugeren Alex21_Aguilar.

'Hele mit fly kastede op, mens vi prøvede at lande i D.C. på grund af vejret i Philly. Helvede på jord, skriver brugeren Kilkenny om den forfærdelige oplevelse.

Ifølge CNN skrev United Airlines om landingen senere på fredagen og fik skruet en anelse ned for dramatikken.

'Enkelte passagerer i flyet blev dårlige, da flyet skulle lande. Flyet landede sikkert og kørte til gaten. Ingen passagerer havde brug for lægehjælp grundet turbulensen, stod der i meddelelsen.

Ni døde og millioner uden strøm
Selv om flypassagererne slap helskinnet fra landingen med lidt kvalme, er der andre amerikanere, der ikke er kommet lige så nemt igennem fredagens storm.

Ifølge Fox News er ni mennesker døde, og mere end 2,1 millioner hjem og forretninger fra North Carolina til Maine er uden strøm.

To af stormens ofre er en seksårig dreng fra Virginia og en 11-årig dreng fra New York. Flyselskaber har aflyst omkring 4.000 indenrigsafgange på grund af stormen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+