Annonce:
Annonce:

Karma: Mand vinder næsten 5.000.000 kroner, efter ubehøvlet kunde moser sig ind foran

Nogle gange betaler det sig at holde hovedet koldt

En New Zealandsk mand blev millionær forleden, da karma valgte at belønne ham FOTO: AP
En New Zealandsk mand blev millionær forleden, da karma valgte at belønne ham FOTO: AP
Annonce:
Følg Samfund
Annonce:

Sidste onsdag vandt en mand, der ønsker at være anonym 1.000.000 New Zealandske Dollar i Lotto. Ifølge ham skyldtes det noget så elementært som god karma.

Mange mennesker kender følelsen, når der er en, der i total mangel på maser sig ind foran dig i køen. Dødirriterende, men det kan betale sig at holde hovedet koldt.

Det gjorde den heldige vinder ifølge New Zealand Herald, og det gjorde ham til millionær.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det betaler sig at trække på skulderne engang imellem FOTO: AP
Det betaler sig at trække på skulderne engang imellem FOTO: AP


Da han stillede sig i køen hos sin lokale lotto-forhandler i Tauranga, der ligger på den nordlige del af øen, var der en anden, der havde den frækhed at stille sig ind lige foran ham. Den nyslåede millionær havde dog ikke så travlt den pågældende dag, så han besluttede sig for ikke at sige noget til det.

- Jeg havde ikke travlt, så jeg lod bare som ingenting. Hvem havde troet, at god karma betalte sig - hvis ikke det var sket, så havde han måske vundet i stedet for mig, sagde den anonyme mand.

Der gik flere dage, før den heldige mand opdagede, at han havde vundet. Lotto kuponen havde han lagt et sikkert sted og glemt alt om. Da han endelig fik den checket, fik han et kæmpe chok - alle numrene var korrekte.

- Mit hoved gik i sort, og jeg kunne ikke tænke ordentligt, så jeg puttede kuponen i lommen og tog på arbejde som normalt, forklarede han.

Hans kone hørte først den gode nyhed under aftensmaden, og efter en urolig nat med meget lidt søvn tog parret ned i butikken og gjorde krav på deres gevinst. Så nu er der kun et problem - hvad skal man gøre, når man pludselig er blevet millionær?

En vejleneser var også ekstraordinært heldig tilbage i august måned, da den vandt intet mindre end 140.000.000 kroner. Det kan du læse meget mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: