'Kasi-Jesper' får kæmpe bøde

Det koster Jesper Nielsen - også kendt som 'Kasi-Jesper' - fem millioner kroner at bryde sin tavshedspligt

Jesper Nielsen har fået en bøde på fem millioner kroner for at bryde sin tavshedspligt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Jesper Nielsen har fået en bøde på fem millioner kroner for at bryde sin tavshedspligt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Jesper 'Kasi' Nielsen er blevet dømt til at betale en bøde på fem millioner kroner.

Det skriver TV 2.

Det sker fordi, han har brudt sin tavshedspligt i forbindelse med en igangværende voldgiftssag mod smykkegiganten Pandora.

Bøden betyder, at Jesper Nielsens selskab Kasi ApS er blevet begæret konkurs af Kammeradvokaten. Det fortæller Boris Frederiksen, der er partner hos Kammeradvokaten, til TV 2:

- Der er i Kasi ApS opstået en forpligtelse, som forfalder til betaling, og som selskabet ikke kan betale. Her har vi vurderet det rigtigt at indgive en konkursbegæring.

Jesper Nielsen slås i øjeblikket med Pandora i voldgiftsretten. Jesper Nielsen mener, at Pandora skylder ham halvanden milliard kroner, men ifølge Pandora har han ikke noget som helst til gode.

Reglerne for en voldgiftssag siger, at ikke må udtale sig om sagen, mens den pågår. Men det har 'Kasi-Jesper' ikke helt kunne overholde, og flere gange har han på sin Facebookside skrevet om sagen.

Senest for to uger siden, hvor han opjusterede værdien i sit eget holdingselskab med halvanden milliard kroner, svarende til netop det beløb, som han forlanger af Pandora.

230 kommentarer
Vis kommentarer