Kasi-Jesper sviner Lars Seier for konkurs: Glem aldrig dette!

Smykkemanden Jesper 'Kasi' Nielsen fortæller på Facebook, at han har forsøgt at redde Endless Jewelry fra konkurs, men at han ikke har mødt andet end modstand fra ledelsen

Følg Samfund

Stifter og tidligere ejer af smykkefirmaet Endless Jewelry, Jesper 'Kasi' Nielsen, giver de nuværende ejere af firmaet - herunder den tidligere direktør i Saxo Bank, rigmanden Lars Seier Christensen - en ordentlig opsang på sin Facebook-profil, efter at det tidligere tirsdag kom frem, at smykkefirmaet står over for en truende konkurs.

- Man skal aldrig undervurdere, at en ledelse skal have et minimum af viden omkring den forretning, de driver, og det må man sige, Endless ikke har besiddet, siden mit hold tabte magten i Endless,' skriver Kasi-Jesper, som forlod Endless Jewelry i ferbruar.

Lars Seier Christensen er blandt den gruppe af investorer, som har skudt millioner af kroner i Endless Jewelry i forsøget på at få firmaet til at overleve. Men alt tyder på, at indsatsen har været forgæves. Og det får altså Jesper 'Kasi' Nielsen til at rase.

- Har gjort alt hvad vi kunne for at købe forretningen tilbage de sidste 3 uger , men ikke engang det kunne ejerkredsen finde ud af at blive enige om, skriver Kasi-Jesper.

- Glem aldrig at utilfredse kunder, utilfredse distributører, utilfredse medarbejdere, utilfredse sælgere og utilfredse leverandører aldrig kan give selv den mest lovende forretning succes, lyder det også.

Flere kilder fortæller til Børsen, at Jesper 'Kasi' Nielsen også selv har et ansvar i sagen. Det har han ifølge kilderne, fordi han skulle have taget usælgelige smykker tilbage fra butikkerne. Og på den måde har salget været dårligere end forventet.

Jesper 'Kasi' Nielsen har nu sat sig i spidsen for et nyt projekt, som han kalder for Amazing Jewelry.

Ifølge BT ønsker Lars Seier Christensen ikke at kommentere forløbet. Til gengæld fortæller han på Facebook, at han er ærgerlig over, at hans projekt ikke er lykkedes.

- Det er selvfølgelig ærgerligt for selskabets aktionærer, herunder mig selv, der har tabt en hel del penge på dette, men også vore partnere og især vore medarbejdere - i det hele taget alle, der har kæmpet en brav kamp igennem flere år og brugt betydelige ressourcer på at skabe en økonomisk bæredygtig forretning, skriver han.

Smykkefirmaet Endless erklæret konkurs

Kasi-Jesper skriver videre i sit opslag, at han har gjort meget på at forsøge at opkøbe sit gamle firma. Men han hævder, at han har mødt modstand.

- Har gjort alt hvad vi kunne for at købe forretningen tilbage de sidste 3 uger , men ikke engang det kunne ejerkredsen finde ud af at blive enige om, skriver han.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+