Kendt bar i København lukker

Rosie McGee's er blevet solgt og lukker dermed efter knap 27 år

Rosie McGee's. Foto: Linda Johansen
Rosie McGee's. Foto: Linda Johansen

Den populære bar Rosie McGee's i hjertet af København lukker.

Det bekræfter baren selv på deres Facebook-side.

'Det er med både stor glæde og sorg, at vi må meddele, at Rosie pr. 01/03 er blevet solgt. Det har været en knap 27 år lang æra, og vi takker alle, som har været en del af rejsen enten som gæst, ansat eller partner', står der blandt andet i et opslag, der er skrevet tirsdag.

Hos Rosie McGee's, der har eksisteret i knap 27 år på samme adresse på hjørnet af Rådhuspladsen i København, har man arrangeret en sidste farvelfest, der finder sted i den kommende weekend fra 28. februar til 1. marts.

Baren har i mange år været populær særligt blandt britiske fodboldfans, der ved flere lejligheder har 'besat' stedet før og efter internationale kampe i den danske hovedstad.

Det skete blandt andet i 2000, da København og Parken havde fået æren af at være værter for UEFA Cup-finalen, hvor engelske Arsenal mødte tyrkiske Galatasaray.

Rettelse: Ekstra Bladet skrev i en tidligere version af denne artikel, at det følgende slagsmål mellem de to fangrupper fandt sted på Rosie McGee's. Det var en fejl. Arsenals fans havde holdt til på baren, men slagsmålet og det efterfølgende knivstikkeri skete på Rådhuspladsen.