Kendt TV3-tatovør lukker biks

The Old Barber Shop lukker ned i Odense, fortæller indehaver Morten Barbré til Ekstra Bladet

Morten Barbré har besluttet at lukke The Old Barber Shop ned i Odense. (Foto: Lars Krabbe/Polfoto)
Morten Barbré har besluttet at lukke The Old Barber Shop ned i Odense. (Foto: Lars Krabbe/Polfoto)

Morten Barbré, der er kendt fra TV3-serien Tatoo Salonen, hvor almindelige og kendte danskere får deres kroppe tegnet med op med blæk, har lukket sin tatovør-biks - The Old Barber Shop - ned i Odense.

Butikken nåede kun at leve i omtrent et halvt år, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Vi kunne ikke rigtig få det til at spille. Der var ikke den nødvendige tid til det lige nu. Der har været meget udenom - en masse personlige ting, som har taget fokus fra det at drive en ekstra butik, siger han.

Sjældent tilstede

Mens han færdes dagligt i butikken på Skindergade i København, som han ejer alene, så var han sjældent til stede i Odense, hvilket ifølge ham har haft stor betydning for lukningen.

- Hvis man skal have tingene til at køre, så skal man være der. Der havde jeg nok forregnet mig lidt. I København kører det, selvom jeg ikke er der, men det er også fordi, den har været der i mange år, og de ansatte kender procedurerne osv.

Ifølge Morten Barbré, der ejede halvdelen af butikken i Odense, var det derfor ikke manglende kunder eller indtjening, som gjorde udslaget.

Morten Barbré er sammen med kollegaen Jonas Hausted kendt fra TV3-serien Tatoo Salonen. (Foto: Jonas Olufson/Polfoto)
Morten Barbré er sammen med kollegaen Jonas Hausted kendt fra TV3-serien Tatoo Salonen. (Foto: Jonas Olufson/Polfoto)
 

Ansatte åbner ny butik

- Den (butikken i Odense red.) var rentabel og tjente penge, men samspillet mellem ledelsen og de ansatte var ikke optimal. At drive forretningen, som jeg gerne vil have den - det kan man åbenbart ikke uden at være der selv, og man kan nu engang kun være et sted af gangen. Det fungerede ikke, som jeg gerne ville have det og i forhold til at holde de standarder, som jeg ønsker i min butik.

På nuværende tidspunkt er der ikke planer om at åbne en ny butik udover den i København. Kunder i Odense har både mulighed for at komme i en ny tatovørbiks, som flere af de ansatte står bag, eller de kan komme til København.

- Alle har fået, hvad de skulle have, og herfra skilles vi i god ro og orden. Folk der er kommet der, kan fortsætte i den nye butik, hvis ikke man har lyst til at tage til København.

57 kommentarer
Vis kommentarer